måndag 30 juli 2018

Gummimatta golv

I vår webbshop hittar du alltid något som passer. En av Nordens ledande mattbutiker på nätet för både privatpersoner och företag. Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken.


Gummimatta golv

Roligare trädgårdsarbete och en trivsammare utemiljö. Gummimatta - den nya sortens golv. Det kan placeras direkt. Hos oss kan du köpa gummimatta och gummigolv i färdiga storlekar och som metervara.


Riktigt tålig gummimatta som skyddar garagegolvet från t. Den robusta konstruktionen gör att mattan lämpar sig. Inget golv i huset utsätts för så mycket som hallgolvet. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har allt till. Gymgolvet är slitstarkt och hållbart.


Gummimatta golv

Slitstarka gummimattor och golv anpassade för många olika användningsområden såsom gym,. Bilder på gummimatta gym och gruppträning. Arbetsplatsmattor för god ergonomi och gummimattor för olika ändamål, exempelvis som skyddsmatta, halksäker matta, m. Halkskydden finns på metervara i. Industriprodukter på Internet.


Stort utbud och bra priser. Mönstrad gummimatta Rubberstock. Alla har utmärkta halksäkra egenskaper och finns i flera. Skydda ditt golv från hantlar, minska bullerljud eller lägg ett gymgolv för kampsport. Vi har både hårdare gymgolv och mjuka träningsgolv.


Gummimatta golv

I gummi olika storlekar och utföranden som kan tillämpas i flera olika. Smalräfflad gummimatta grå 3mm 1m. Avsedd som golv i transportfordon och lokaler som är utsatta för slitage. När det kommer till valet av en arbetsplatsmatta eller en gummimatta måste man tänka på vilket behov man har först och främst.


Behöver du en ergonomisk. Passar i trailer, på stallgång , i duschspilta. Ett tyst, sjkarvfritt, hygieniskt golv. Vid renovering av trailer och lastbil har vi mattor till både ramp, golv och vägg.


Gummimatta golv

Vi har ett mycket stort sortiment med djurfoder. Materialet är ett naturgummi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.