onsdag 18 juli 2018

Renovera betongtrappa ute

Renovera betongtrappa ute

Renovera trappa av betong? Här hittar du tips och beskrivning på hur du lagar en betongtrappa och renoverar en yttertrappa av betong till huset. En betongtrappa får stå ut med mycket slitage.


Täck över och duscha ytan försiktigt om det är varmt ute så bruket inte torkar för fort,. En trapprenovering av trappor utomhus av betong är ofta nödvändigt för eller senare på gamla skadade betongtrappor. När du ska renovera en betongtrappa finns.


Nackdelen med en betongtrappa är att om den inte underhålls så kan den med åren spricka av is och frost. Att putsa eller måla om en gammal sliten betongtrappa innebär bara tillfälliga. Ibland hjälper vi även till med att renovera om man inte vill göra det. Kruxet är att jag inte vet riktigt vad jag ska göra med den! Skador på betongtrappor utomhus - Vad gör man?


Hur åtgärdar man skadorna på betongtrappan? Hur får man ett långsiktigt hållbart resultat? Det tar endast några timmar att laga en skadad betongtrappa och allt behöver är en säck färdigblandad betong från byggmarknaden.


Men även om betongtrappor har lång hållbarhet och livslängd behöver de med. Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp. Vi har tröttnat på vår gamla, gråa betongtrappa som bara ser trist ut. Har man en nygjord betongtrappa kan man behöva prima innan fixet läggs på.


Renovera betongtrappa ute

Börja uppifrån med planet och första stegen,. Orqvisti Byggnadsvård. Hela renoveringan av vår dåliga betongtrapp med hjälp av Duracoat kit.


Ska ni renovera betongtrappa och vill ha bästa möjliga resultat? Då ska ni vända er till oss på Bernin Bygg. Ring oss så berättar vi hur vi kan hjälpa er. Att renovera en trappa är inte bara otroligt prisvärt, det blir ett fantastiskt resultat.


Givetvis med rätt material och kompetens,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.