onsdag 1 augusti 2018

Byggbod säljes

Byggbod säljes

Utrymmeslösningar för varje behov. Vi köper och säljer nya och begagnade bodar och modulbyggnader för alla användningsområden. Personal, Kontor, Bosta Dagis samt Sanitetsbodar och.


Byggbod säljes

Hej, en styck manskapsbod säljes. Var tänkt som verkstadskontor från början. Mått: längd: meter bredd:. Bod manskapsbod byggbod manskapsbo. Begagnade bodar och vagnar.


Här har vi samlat alla begagnade bodar och begagnade vagnar till salu. Du som letar efter begagnade personalbodar och. Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar.


Uthyrning och försäljning av byggbod , manskapsbo kontorsbo arbetsbodar,. Två st tidigare använda som förråd. Hos Flexator i Gråbo tillverkas arbetsbodar och modullokaler för tidsbegränsad användning.


Produktionen sker i ett effektivt tempo med stöd av en. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar. Jag vann ett anbud på en lastmaskin som var värderad till 200. Den var utrustad med bland annat skopa och gaffler.


Byggbod säljes

Jag fick den för endast 40. Standardbodar, anpassade bodar, specialbodar. Rätt tillbehör till rätt bod. Kök, inredning, möbler, klädskåp. Bod garagebod ca kvm klädd i fasad.


Byggbaracker säljes och köpes. Säljes för konkursbo via auktion, utan reklamationsrätt. Utrustningen är ej fullständigt funktionstestad. Köpare bör undersöka varan innan auktionsdagen samt. Det finns ett stort utbud av.


Byggbod säljes

Arbetsbod för man x meter med duschkabin, omklädningsskåp, torkskåp, tvättränna och fullutrustat matrum. Denna personalbarack säljes på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.