onsdag 29 augusti 2018

Glasbläster

Glasbläster

Verktygsboden har ett brett utbud av blästermedel. Istället för att ha en behållare på pistolen stoppas slangen ner i en spann med bläastermedel. Blästerpistol med slang. Det blir grymt fin yta med glasbläster. Om du ska blästra lite halvgrova saker (bromsok etc) i blästerskåp, så är nog aluminiumsilikat det bästa,.


Glasbläster

Vi har en anläggning för glasblästring. Idag har vi kunder från allt till läkemedelsindustrin från flygtillverkningsindustrin. Rostfria stålkulor (Stainless steel shot) Läs mer. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner.


Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare. Ren naturprodukt anpassad för sandblästring. Kornstorlek: 2-mm.


Vi gör det roligt och prisvärt att fylla verktygslådan. En site för de med intresse för turbo och trimning av bilar och andra fordon, speciellt i Sävar med omnejd. Har behov av att blästra smått och då. Järnbiten i Kinnahult säljer VVS, järnvaror och inredning till bästa pris, hög kvalitet och med kunskap.


På så sätt skapar man en matt yta. Jag har skaffat en ILB 7glasbläster så jag kan erbjuda snygga motordelar eller vad du vill ha blästrat. Michelin 50-OF Kvalitet från Italien Tystgående oljefri kompressor med hög kapacitet. Glaskulor används för rengöring, gradning, dekorering och shotpeening.


Glasbläster

Glaskulorna ”hamrar” bort ytbeläggningar och är mycket skonsamt mot det. Vi utför montering och reparering av kylare och värmepaket, vi byter. Välkommen att ta kontakt med oss! Glasbläster för mindre detaljer ~500x500x3mm. Betning medelst spraybetning eller pensling, bethall x 6m, portöppning bredd 4m, höjd m. Beprövade eko-effektiva lösningar.


Ok då vet jag, men törs man gå på med högtryckstvätt ? Köpte mig en flakmoped av en bekant som nu äntligen är klar efter renovering! Se till att all färg försvinner även mellan ekrarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.