måndag 27 augusti 2018

Golvläggarna

Golvläggarna

Under årens lopp har vi lyckats etablera ett starkt förtroende hos. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta.


Golvläggarna

Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, m. De hade högst lön i fyra regioner. Vi åkte till Sundsvall där golvläggarna Ola Ahlgren och Hans Wallberg. Vi kan golv och badrum och hjälper dig som privatperson. Vi hjälper dig lägga nytt golv eller renovera befintligt.


Fördelningen i styrelsen är. Ronny Berg, Platschef, Golvläggarna. Vi är fyra stycken som lägger golv. Krikor Khyomijian, Lageransvarig, Golvläggarna. Samtidigt är golvläggarna en ganska liten yrkesgrupp och det kan snabbt uppstå en besvärande brist på arbetskraft när behovet av golvläggare ökar.


Golvläggarna

Erfarna golvläggare och plattsättare i Umeå. Badrumsrenovering, golvslipning, golvavjämning, kakel och klinker m. Kontakta oss på Västerbottens Golv! HSB Brf Vagnmakaren beställer stambyte av lägenheter, Sturegatan 97. Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer.


Hittar du inte det nummer du söker, kan just det numret vara dolt för. För att redigera dina företagsuppgifter, så krävs det att du registrerar ett kostnadsfritt företagskonto på under minut. Du kan då lägga till en. Vår långa erfarenhet innebär att det finns mycket kunskap inom företaget. Med över år i branschen är vi ett seriöst golvläggningsföretag att räkna med.


Golvläggarna

Företaget startades och drivs av oss, Torbjörn Plahn och Peter Ringström. Parkettspecialisten är en firma från Stockholm med år i byggbranschen. Våra golvläggare är specialister på att slipa och lägga parkettgolv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.