tisdag 28 augusti 2018

Moderna timmerhus

Moderna timmerhus

Nutida timmerhus i trendig nordisk timmerdesign. Välj en lämplig husmodell och planera ett personligt modernt timmerhus utgående från den. Stockarna till timmerhuset fick fraktas till ön med helikopterhjälp. Förverkliga din dröm – ett timmerhus Ett båthus vid sjön, en jaktstuga i skogen eller en fullskalig villa.


Moderna timmerhus

Vi erbjuder moderna timmerhus i det utförande som. Vår vision är att ge varje kund en möjlighet att bygga sitt drömhus där modern stil. Skidsäsongen är i full gång och intresset för fjällstugor är stort.


Ett av objekten som fått flest klick är detta timmerhus strax utanför Åre. Genom att kombinera traditionellt hantverk med en nyskapande arkitektur har Øverbygg skapat moderna timmerhus för skärgårdsmiljö. Ett timmerhus har inte bara en vacker fasad utan bidrar även till ett hälsosamt inomhusklimat eftersom material andas. Artichouse timmerhus är både. Vi är stolta över att kunna uppfylla våra kunders önskemål och är kända för våra modernt designade skräddarsydda timmerhus.


Moderna timmerhus

Det var vi som uppfann den unika värmetimmerkonstruktionen och det är vi som satt standarden. Det finns många fördelar med att bygga hus i timmer och dagens timmerhus kan även ha en riktigt modern design. Finska Kontio kommer nu till Sverige, Kontio Hus Ab. Kontio är världens största tillverkare av timmerhus.


Vi tillverkar och levererar årligen ca. Vi är pionjärer på att bygga i 8-tums timmer. Huset har en vidsträckt utsikt över Byfjorden med en tomt som går ända ned till stranden. Timmerhusen har fått ett uppsving. Uddevallabron ligger precis bakom.


Moderna timmerhus

Man vill ha ett ekologiskt byggande och väljer gärna cellulosaisolering istället för mineralull och undviker även plaster och. Vi bygger djärva moderna timmerhus efter kundens egna ritningar och önskemål. Eller välj bland ett rikt utbud. Denna pin hittades av Monique Hansson.


Välj själv, omonterad stomme eller nyckelfärdigt hus. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.