måndag 20 augusti 2018

Sio träskydd

Sio träskydd

Rengör din altan med trä- och ytskydd från Sloo. Altanen vid Qvarsebos hus har fått en silvergrå, sammetslen yta genom behandlingen med SiOO:X träskydd. Den ljusa vackra lystern är mycket uppskattad. Effektivt träskydd – perfekt för altanen, bryggan, panel m. Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg.


Träskydd Original från Sioo:x ger dig en vackert silvergrå, behaglig altan som varar och bevarar längre. De flesta altaner måste oljas in och underhållas regelbundet för att kunna stå emot väder och vin såvida du inte väljer miljöfarligt tryckimpregnerat trä. Gjorde behandlingen i slutet av förra sommaren efter att jag precis färdigställt altanen. De utvecklade produkterna tränger in djupare än tidigare,. Hitta det du söker på Sio.


Och inte undra på det: tillverkarna lovar att behandlat virke kan. Det finns ett antal produkter för träskydd - Sioo, Organowoo Everwood för att nämna några - vilka har det gemensamt att de är giftfria,. Sioo impregnering är ett 1 miljövänligt, vattenbaserat, effektivt system för lättare sanering och skydd av trä. Ville bara höra om någon har erfarenhet av Siio träskydd ? Vi planerar använda tryckimpat virke och sen stryka på siio som lovar års garanti till vår altan. SNABB OCH ENKEL RENGÖRING ÄR ALLT SOM KRÄVS.


Sio träskydd

Efter att du har grund- och ytbehandlat noggrant, behöver du bara tvätta träytan vid behov. Sioo Impregnering genomförs i tre strykningar. Två strykningar med Sioo Träskydd Steg där man skall låta första strykningen torka minst två timmar och andra.


För en altan på kvadratmeter behöver du cirka liter Sioo Träskydd och liter Sioo Ytskydd för ett komplett skydd. Blev redan där en fin skillnad. Premium Träskydd Altan ger dig en vackert silvergrå,.


Sio träskydd

Efter det torkat strök jag på två lager med Sioo nr ( Träskydd ). Använde pensel i hörnen annars var en roller på skaft enklast. Sioos impregnering passar allt trä, gammalt som nytt. Det har en effektiv och förebyggande verkan mot alger, mögel och lätt röta. SiO gjør studentlivet bedre for studenter i Oslo og Akershus.


Vi har mange gode tilbud til deg som er student.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.