onsdag 19 september 2018

Digitala brevlådor

Köp utrustning till jobbet online. Med en digital brevlåda kommer post från Skatteverket och andra myndigheter digitalt i stället för på papper. Oavsett vilken av brevlådorna du väljer får du.


Digitala brevlådor

Allt fler myndigheter och företag väljer att skicka ut sin post digitalt. I dag finns det fyra digitala brevlådor på marknaden. Kivra - din digitala brevlåda Posten du får i brevlådan kan du få digitalt istället! Sverige använder redan den digitala. Skaffa en digital brevlåda.


Med Min myndighetspost får du post från myndigheter digitalt istället för på papper. Det är gratis och säkert till skillnad från. En digital brevlåda är en e-tjänst i form av en webbaserad eller mobilapp-baserad brevlåda. I den kan företag och privatpersoner få digital post från.


Digitala brevlådor

Digitala brevlådor blir allt vanligare. Här har vi samlat det som är allra viktigast att veta om digitala brevlådor – hur man skaffar dem, var man. Så här funkar Kivra och de andra digitala brevlådorna med BankID och Min Myndighetspost. Samtidigt ökar nu användandet av digitala brevlådor på internet lavinartat.


Hos Kivra, en av flera aktörer på marknaden pekar kurvorna över anslutna. Bara procent av svenskarna har en digital brevlåda — klart sämst i Skandinavien. Danmark står i en klass för sig med procents täckning. Mina meddelanden är en tjänst för dig som vill ha meddelanden från myndigheter och kommuner digitalt istället för som papperspost.


Kivra är en tjänst där du får din post digitalt från anslutna företag och myndigheter. Det ekar fortfarande tomt i statens digitala brevlåda. Det visar siffror från Skatteverket.


Men it-minister Mehmet Kaplan hoppas på en dominoeffekt när. Läs myndighetspost digitalt när som helst och var du än är. Tjänsten förvaltas av Skatteverket.


Digitala brevlådor

Ekopost vill kombinera det bästa av två världar vad gäller traditionell fysisk postdistribution och de nya digitala möjligheter som nu ges samt vara med. Den digitala brevlådan Kivras användarskara växer. Därmed har Kivra nu över miljoner användare. En skillnad mot vanlig mejl är att det krävs. PostNord Strålfors tar hand om den data du skickar – vi skapar dokumenten och distribuerar dem till den digitala brevlåda du valt.


Det gör att dina mottagare. Utöver att leverera fysiska brev och paket vill nu postoperatören Postnord även tillhandahålla tjänster för digitala brevlådor. Blir funderad ang digital brevlåda vilket stressar mig nåt så in helvete Nu finns kivra. Ta emot din myndighetspost digitalt med Mina meddelanden.


Det du behöver är e-legitimation och en digital brevlåda. Välj en digital brevlåda så får du post från Transportstyrelsen och andra myndigheter digitalt istället för på papper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.