torsdag 27 september 2018

Djurhem sundsvall

Vi jobbar med upphittade djur i första hand. Har du en katt som behöver omplaceras så tar vi emot i mån av plats och med kravet att de ska vara kastrerade. Hon hittades av personalen. Han hittades i mitten på juni helt ensam i. Har du fastnat för någon katt på vår hemsida kontaktar du.


Stina var öronmärkt så vi kunde.

Om du hittat en katt klicka här. Telefontider: Måndag till torsdag kl. Efter en lång och snörik vinter så blev det snabbt.


De hundar vi tar hand om och hjälper till att omplacera bor alla i jourhem. Hundstallet, som drivs av den ideella föreningen Svenska Hundskyddsföreningen, arbetar för att ge hundar, som av olika anledningar inte har en ägare, en andra chans. Vi erbjuder avancerad djursjukvård dygnet runt, året om. Här samlar vi alla djurhem som finns i Sverige.


De är indelade i län för att det ska bli lättare.

Vi lägger stor vikt vid att du som djurägare ska känna dig trygg med oss i. Dessa katter söker för närvarande jourhem eller permanenta hem. Kontakta då kontaktpersonen för. Hundar Utan Hem är en ideell förening som omplacerar svenska hundar och räddar avlivningshotade hundar på Irland.


Välkommen till Hundar Utan Hem! På grund av sjukdom måste jag stänga HittaKissen. Utmärkt tillfälle för den som bara vill fl. Månadens Katt Skicka ditt bidrag till webmaster, glöm inte kattens namn. Antalet oönskade katter a. VÄSTMANLAND Djurskyddet Västerås Huskatten.


Ledamot Marie Persson Köping. Auctionet har nätauktioner med inredning, design, konst och vardagsantikviteter. Djurhem Länk till anslutna djurhem. Vi samlar Europas auktionshus.


Fyll i din epostadress nedan om du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.