onsdag 19 september 2018

Ekstrands innerdörrar

Stort utbud av innerdörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Vi tillverkar inte vanliga innerdörrar , vi tillverkar innerdörrar att möblera huset med.


Alla våra dörrar är massiva eller semi-massiva, för den rätta känslan! Fönster, ytterdörrar och innerdörrar i hög kvalitet efter kundens önskemål.

Välkommen in att jämföra bland över massiva och semimassiva innerdörrar i modern eller klassisk design. Vi bygger våra dörrar med fokus på design, kvalitet och flexibilitet. Ekstrands ytterdörrar är marknadens bäst isolerade ytterdörrar och finns i modern och klassisk design. Se vårt breda sortiment och hitta dina favoriter!


Läs mer om Ekstrands fönster och ytterdörrar här. Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Ekstrands lämnar års unik garanti på ytbehandlingen på våra dörrar, även svarta dörrar!


Dörrboken visar Ekstrands modeller av både innerdörrar , ytterdörrar och säkerhetsdörrar, samt teknisk information och alla tillval. Leverans med helikopter till ö.

Ibland får man göra nya, spännande saker på jobbet. Ekstrands huvudkontor i Osby har flyttat till nya, snyggare lokaler. Vi har också fått större utrymme att visa upp vårt breda sortiment av innerdörrar. Entréporten ifrån Ekstrands är en pardörr med överljus, utrustad med draghandtag och rostfri sparkplåt. Byggvaruförmedlingen representerar Ekstrands i Mellansverige och erbjuder deras högkvalitativa sortiment av innerdörrar.


Vi finns i Kumla, söder om Örebro. Kunden har valt Ekstrands fönster typ Sverige1utåtgående sidohängda 2-luft samt ytterdörr modell Ascot 310. Open Floor Plans for Your Living Area Open concept living spaces are. Ek är det mest klassiska träslaget, det överlever alla korta trender.


Ekstrands är en historia om innovativa lösningar, envishet och entreprenörskap som sträcker sig tre generationer tillbaka i tiden. Yrkesstolthet är grunden för. Har både innerdörrar (Form) och ytterdörrar (Finland) från Ekstrands.


Innerdörrarna är bra med en tyngre och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.