tisdag 4 september 2018

Golvmatta gym

Golvmatta gym

Kvalitet direkt från tillverkaren! En av Nordens ledande mattbutiker på nätet för både privatpersoner och företag. Ergonomiska och slitstarka golv till gym och träningsanläggningar. Gymgolvet passar förutom till små som stora gym väldigt bra i andra utrymmen där det finns behov av flamsäkert, halkskyddat och ljuddämpande underlag.


Mycket bekväm matta med bra grepp. Utför dynamiska rörelser eller plankövningar på mattan 900. Fördelar: Den är slittålig eftersom den har en skyddsfilm. Ok lite OT, men jag hoppas på något svar. Gissar att det finns några där ute med hemma- gym.


Vi ska ha träningsrummet i källaren och vill göra något åt golvet. Ett multigym är en bra lösning för hemmiljöer eller mindre gym eftersom de är kompakta samtidigt som de tränar hela kroppen. Denna matta är gjord för din dagliga träning, hemma eller på gym.


Golvmatta gym

Skyddande golvmatta för styrketräning. Tillverkad av kompakt gummimaterial som absorberar vikten av hantlar, skivstänger,. Vi säljer gummimattor och gummigolv med snabb hemleverans. Snygga kromhantlar som är väldigt attraktiva och har en stor visuell effekt i gym och studiomiljö.


Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare. Betalning - säkra betalningar. Den här mattan är anpassad för träning till gånger i veckan, hemma eller på gymmet.


Golvmatta 5Gul DOMYOS - Pilates Pilates - För muskelträning. Utöver stötdämpning förbättrar en golvmatta akustiken i ditt gym och har ergonomiska fördelar. Slitstarka gummimattor av naturgummi. Avsedd som golv i transportfordon och lokaler som är utsatta för slitage. Riktigt tålig gummimatta som skyddar garagegolvet från t. Den robusta konstruktionen gör att mattan lämpar sig.


Hos oss kan du leasa ett komplett gym med all utrustning och tillbehör. Vi hjälper dig att ta fram rätt gymutrustning, gymredskap, gymmaskiner, träningsredskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.