onsdag 3 oktober 2018

Epoxy golvfärg

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Här hittar du din golvfärg och roliga lösningar för dina golv.


Epoxy golvfärg

Golvfärg NM Super är en slitstark och hållbar epoxifärg. Det är kul att måla golv. Kanske mycket för att resultatet syns omedelbart. Vill du ha ett slitstarkt golv? Epoxi golvfärg som är avsedd för betonggolv men kan även användas på golv av trä eller fiberplattor.


Hos Beckers hittar du golvfärg och golvlack av hög kvalité för golv med olika ytor som betong, trä och parkett. Verktygen bör vara av engångskaraktär dålåg molykylär epoxi är allergiframkallande innan härdning. Avancerad ytbehandling för golv, tak och fordon.


Besök vår webbplats för mer information om våra golvfärg , takfärg, spray, och bilvårdsprodukter. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen!


Tycker det låter som ett våldsamt overkill med epoxi ur en slitagesynpunkt. Flügger EP-V golvfärg från Flügger AB. Blank, tvåkomponent, vattenspädbar epoxi för målning av betong- och trägolv inomhus som utsätts för större slitage. Rengöring av verktyg kan innebära hud.


Epoxy golvfärg

Våra öppettider och så här hittar Ni till oss. Vi har öppet: Måndag till torsdag mellan kl 07. Epoxy är en härdplast som stelnar med hjälp av en härdare och tillhör gruppen epoxyplaster.


Men det är ändå väldigt viktigt att det blir rätt. Har misslyckats en gång med epoxy och det är inte kul. Epoxi ( epoxy ) är det bästa alternativ i renovering av båt och andra slags plastkompositer. Med epoxi kan man arbeta för hand hemma t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.