torsdag 25 oktober 2018

Lås med kod

Lås med kod

Kvalitet, tillgänglighet och innovation. Bekvämt kodlås till ytterdörren. Läs mer om Yale kodlås här! ASSA har störst sortiment av elektroniska och mekaniska lås för din bostads villadörr,. Du kan låsa och låsa upp med en nyckelbricka, med kod ,. Om du angett fel PIN- kod tre gånger i rad i kortläsaren blir det spärrat.


Lås med kod

Här kan du låsa upp den. Glömt din PIN- eller PUK- kod ? Gör ditt liv lite enklare. Sluta leta efter dina nycklar och lås upp dörren med en kod istället. Aktivera även automatisk låsning så att du vet att din. Låskompaniet är marknads ledande på att sälje Yale doorman, alltid till kampanjpriser.


Stoppa tjuven med ett lås till altanen. Så här gör du för att låsa upp ditt simkort om du har glömt din pinkod och puk- kod. Naturligtvis har vi även hemlarm och olika typer av lås och nyckelsatser.


Lås med kod

Delbetala i upp till månader. Skåplås med kod programmerbar för fast koder eller fritt val. Masterkort eller Masterkod. Vill ni kunna välja mellan kod eller RFID alternativt kod och RFID.


Om ni vill ha valfriheten att i framtiden kunna välja mellan olika tekniker så är dessa lås. Om du har glömt bort lösenkoden, eller om ett meddelande säger att enheten är inaktivera följer du dessa steg för att ta bort din lösenkod. Visar produkter inom kategorin Lås , hänglås.


Lås med kod

Välj kombinationslås när du vill slippa nycklar. Så enkelt - ställ in din kombination och lås upp! Våra kombinationshänglås finns i en mängd varianter.


Hur funkar ett kabellås? Ett kabellås gör att du kan låsa alla ytterfack och huvudfacket på en gang och med ett TSA- lås. TSA-låsen är extra praktiska, t. Det räcker med att du installerar ett digitalt lås som du uppgraderar med smart lås för att dra nytta av alla fördelarna. Jämför priser och läs recensioner på Larm och Säkerhet.


Vi hjälper dig att hitta rätt kod lås Larm och Säkerhet och göra ett billigt. Har du slagit in fel kod och låst telefonen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.