tisdag 30 oktober 2018

Låspaket ytterdörr

Låspaket ytterdörr

Lagerdörrar med snabb leverans. Stort utbud av ytterdörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Handla fraktfritt hos Bygghemma. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping.


Låspaket ytterdörr

Ytterdörr tillhållarlås. Hög säkerhet satt i system. Nyckeln har tre olika stiftkonfigurationer, toppko profilkod och sidko samt en flytande rulle som tillsammans med det patenterade. Låspaket ASSA Entré d12-K1. ASSA d12-cylindern står emot alla idag kända manipulationsmetoder och ger dig bästa tänkbara skydd för din ytterdörr.


Assa och Dorma Låssatser är de lås vi rekommenderar för dig som väljer ett mekaniskt lås till din ytterdörr. Visar 1-visa fler av totalt 5st produkter Leverans. Så här ser det kompletta låspaketet ut på en av våra paneldörrar. ASSA erbjuder allt för att säkra innerdörrar och ytterdörrar. Från villalås till stora låssystem och passersystem.


Låspaket ytterdörr

En ytterdörr ska vara gediget bygd och isolera på ett effektivt sätt mot väder och vind samtidigt som den även skyddar mot inbrott. Köp ytterdörr billigt online. Jämför priser och läs recensioner på Dörrar.


Dorma Duo DMS Dorma Duo – funktionslås. I den här kategorin hittar du låsbeslag och annan tillbehör till din ytterdörr , som till exempel bakkantsbeslag och. Vi har även kompletta låspaket för både höger- och vänsterhängda dörrar. För högerhängd ytterdörr. Pris 3kr 4kr Kampanjpris.


Låspaket ytterdörr

HDär en slät och stilren ytterdörr med ett avlångt klarglas placerat i mitten av dörrbladet. Möjlighet att byta till frostat glas finns som tillval. Cylinder och behör bildar tillsammans med låshus och slutbleck en komplett godkänt låspaket. Komplett behörssats ASSA Entré. Cylindrarna dhar en säkerhetsnivå som överträffar tidigare modeller och nycklarna är knutna till ett ägarbevis.


Hoppe Vitória Hoppes handtag Vitória ger din ytterdörr ett modernt utseende och med en hög kvalitet säkras funktionen för. HD är enkeldörren som ger en pardörrskänsla. Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.