måndag 29 oktober 2018

Sprängsten säljes

Vi börjar spränga om några veckor i Öjersjö (mellan Partille och Mölnlycke) nära Göteborg och kommer. GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker. Sprängsten finns i Tyresö. Hos Allt i Sten hittar du sten med bästa möjliga kvalitet till bästa möjliga pris.


Sprängsten säljes

Hämtaren tar allt eller inget. Dalen där Brännöborna skulle få ny begravningsplats förvandlades till tipp för sprängsten. Säljes : lastbil med tipp och kran.


Prislista på vårat sortiment. Här hittar du allt ifrån makadam till dräneringsgrus. Vi hjälper er gärna så tveka inte att kontakta oss.


Passar bra i modern privat miljö som uteplatser, garageinfarter m. Plattan finns i grå,grafit,gråmix och brunmix. Granit och granitprodukter, vi har Sveriges största sortiment. Alltid bra priser och billiga frakter. Beställ din granitsten hos Stenbolaget nu! Välkommen till Gruswebben!


Trädgården får liv igen! Inga tunga lyft och du slipper hyra släp. Vi producerar, säljer och distribuerar sand- och. Gabioner ger murar som är snygga och praktiska.


Läs mer och beställ på Stenbolaget. Under den tiden har vi blivit specialister på i stort sett allt som rör utemiljö. Vi har varit verksamma under fyra decennier.


Vill du till exempel ha natursten. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Bergkrossprodukter går under många namn beroende på användvändningsområde.


Grus, makadam, stenmjöl och bergkross - kärnan i vår verksamhet. Sisu Skiffermur Sisu Mursprängsten är sortera grov sprängsten för naturstensmurar, tillverkad av skiffer från. För packning av san grus, makadam och sprängsten samt lerhaltiga material. Gemensamt för våra maskinmodeller är att de är smidiga och lättjobbade. Uppskattningsvis ca ton.


Gamla fönster bortskänkes. Tre gamla dubbelfönster. Flisby har en uppsjö av olika gabioner – alltså nätburar som hjälper dig att hålla sten på plats när du ska bygga en stenmur.


En gabion smälter ofta snyggt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.