tisdag 20 november 2018

Dränering platon

Dränering platon

Avlopp för inomhus och utomhusbruk. Komplett sortiment oavsett behov. Fynda och beställ redan nu! Platon Pger tack vare sina höga knoppar (20mm) hög dräneringskapacitet i spalten. Denna kan användas t ex vid dränering av konstruktioner under.


Platon Xtra möjliggör samtidigt att fukten inne i väggen kan transporteras bort genom den. För att inte dräneringen skall sättas igen skyddas den med. Platonmatta för dränering , krypgrund och fukt i källargolv.


Här hittar du bra tips om platonmattor när du har problem med fukt i huset. Vi har inte problem med fukt i källardelen, utan gör detta i förebyggande. Vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln av olika lösningar man kan ha kring fuktskyd dränering och andra applikationer. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela.


Dränering platon

Förebygg fuktskador med produkter från K-rauta. Hos oss hittar du pålitliga produkter för fuktisolering från Isola- Platon och Casco. Vi ger räkneexempel på pris för dränering där du får se kostnad för både arbetet och för material. Ta del av våra tips för sänkt pris.


Vi är kända för våra väl utförda dräneringsarbeten. Vi använder Platon och Pordrän. Här kan ni läsa mer om hur de fungerar. De båda plattorna är dock aningen olika.


De olika plattorna fungerar på olika sätt. Förhindrar att skadlig fukt tillförs och ingår i det typgodkända System Platon Xtra för källarväggar. Blå Platon skyddar övergolvet mot fukten i marken och kan samtidigt ta hand om fukten i betongplattan och leda bort den. Tjust Entreprenadtjänst AB arbetar med dränering och entreprenad i Västervik.


Hur går det till när man dränerar? Här får du tips och kortfattad information om hur det går till vid dränering av en husgrund. I de fall man vill ha ett mekaniskt skydd av källarväggen och samtidigt en enklare dränering så är Platon Drain en lösning.


Vill du också ha en vacker,. Dränering - metoder Dräneringsrör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.