torsdag 1 november 2018

Elektriska gardiner

Smarta motoriserade gardiner , med enkel plug-in installation. Stort antal kvalitétskollektioner. Komplett invändigt sortiment. Välj rätt gardin i tre enkla steg.


Få inspiration och se videoklipp.

Professionell mångårig rådgivning. Gardiner till ett Smart Home. Styr med app eller fjärrkontroll. Med Somfys hemautomation kan du koppla upp ditt hem. Det är bara att välja och installera dina elektriska gardiner.


Bara att välja och installera sina elektriska , invändiga solskydd. Motordrivna rullgardiner. Jag har ett manuellt takfönster men vill ha elektriska gardiner ?

Du kan inte välja en elektrisk gardin till ett manuellet VELUX takfönster. Elektriska gardinskenor. Den särskilda Swing-tekniken skapar vackra gardiner med en regelbunden siluett. Det ger ett exklusivt intryck i hotell och yachter,.


Hitta rätt lamellgardiner för just ditt hem. Vi har ett brett utbud av gardiner med lameller till låga priser. Köp online eller i butik på JYSK.


Genom att välja en Faber produkt är ni säkra på att få en kvalitetsrullgardin och era barn kan glädja sig åt gardiner med. Antal: Lägg i varukorgen. Här hittar du monteringsanvisningar för alla VELUX elektriska tillbehör för takfönster. Enkelt och lättillgängligt!


Skydda utsatta områden, blommor, interiör från solblekning. Direkt solljus kan allvarligt skada ytan på olika saker. Merparten av vårt solskyddssortiment kan manövreras både med handkraft och med motor.


De elektriska motorerna sitter helt dolda i solskyddens rör och behöver. Vårt utbud av motoriserade rullgardiner ger dig samma goda kvalité och valmöjligheter som våra vanliga rullgardiner men ger dig fördelarna av ett motoriserat.

Rätt gardiner gör nämligen så mycket mer, än att bara sätta en vacker prägel på din. VELUX mörkläggningsgardin ger dig 1 mörkläggning såväl dag som natt och har en reflekterande aluminiumbeläggning på baksidan som reflekterar bort värmen. Vi erbjuder alla typer av solskydd med måttanpassning såsom persienner, rullgardiner, lamellgardiner, träpersienner, plisségardiner och mörkläggningsgardiner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.