torsdag 8 november 2018

Foamglas isolering

Foamglas isolering

FOAMGLAS Nordic AB med produkter inom isolering , övrig, grundelement, takstolar, takelement, väggelement, specialelement, installationselement, lim. Foamglas - Hållbar isolering baserad på returglas och kol. Celleglasisolering muliggør en unik. Den är en lätt,tålig och hållbar isolering bestående av.


Foamglas isolering

FoamGlas isolering i plattan? Det är tydligen en hård skiva gjord av glas (ungefär som lättbetong). Här hittar du information om klimatsmart och miljövänlig isolering ! Det sitter lika många kvinnor som män i. Under de senaste åren har det i svenska media vid ett antal. Värst är det när isoleringen inte är inplastad alls till exempel i undertaksplattor eller som drev runt dörrar och fönster. Europa er repræsenteret af egne.


Problemfritt fastighetsförvaltande och säkrad isolerförmåga med marknadens enda helt fuktsäkra byggisolering. Ett hus med komfort och ett bra inomhusklimat har rätt isolering. Nu har vi kommit så långt som att Micke förberett för gjutning av källargolvet. Vi har foamglas istället för frigolit som isolering. Vi hjälper dig att hitta rätt produkter.


Foamglas isolering

Problemfri ejendomsadministration og sikker isolering af bygningen, med markedets eneste 1 fugt og dampsikre isoleringsmateriale. Våra filialer Solna Årsta Örebro (HK) Göteborg Växj. Savingenergycostsandimproving thebuildingperformance. Tillverkas av glas och kol som får jäsa under hög temperatur till färdig produkt.


Här får du tips om hur isolering av husgrunden kan minska fuktproblem och energiförluster i husgrunden. Isolering finns både som skivor, mattor och som lösfyllning. Tack vare den här innovationen kan vi erbjuda våra kunder cellglasisoleringens unika fördelar nu med.


Terrasselement som sparar i bygghöjd. Snart är första våningen klar! Något måste jag ju ändå göra mer än att fota.


Som ni kan se i det tidigare inlägget var inte isoleringen vit som den brukar vara. Det är för att vi valde foamglas skivor istället för cellplast som är det. Ingen utmaning är för stor för FOAMGLAS ! På toppen av Turning Torso - skapad av Santiago Calatrava - sattes FOAMGLAS återigen på test.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.