tisdag 27 november 2018

Fönsterputsmaterial

Vi har allt du behöver inom fönsterputs. Rengör de djupaste fläckarna från i princip varenda yta. Restaurerar många ytor såsom glas, anodiserad aluminium, betong och mycket mer.


Det allra viktigaste när man putsar fönster är att ha rätt redskap för att inte få ränder eller flammor på fönsterna.

Metoder för fönsterputsning. Redskap som vanligen brukar användas är fönsterputsmedel, gummiskrapa och sämskskinn. Som alternativ till fönsterputsmedel kan en.


Vi är företaget som säljer fönsterputsmaterial till återförsäljare och tjänsteföretag i Sverige men även inom EU. Lär dig tekniken som når den fulla potentialen hos dina redskap här! Osäker på hur du ska använda dina nya fönsterputsgrejer?


Shoppa fönsterskrapor på Skvissen.

Välkommen att beställa allt inom fönsterputs från Packoplock. För dig i Göteborg med omnejd är vi det självklara valet för rena fönster. Allt inom fönsterputs för proffs. Automatiskt rut-avdrag ( ) Kan vi hjälpa till med något mer? Fönsterputsmaterial för dig som inte nöjer dig med annat än det bästa!


Vi tar med stege om vi blivit meddelade om att detta behövs vid. När det kommer till fönsterputs så finns det mycket att välja mellan. Letar du efter skaft eller stativ.


Bästa pris – Snabba leveranser – Fri frakt. Vid inköp av fönsterputsmaterial , kontorsvaror och förbrukningsvaror inom ramen för vårt område väljer vi alternativ som är miljöanpassade,. Vid behov av stege kan den beställas mot ett extra tillägg på 1kr.


Internet och butikshandel med fönsterputsmaterial och lokalvårdsmaterial. Svensk Näringsgrensindelning - SNI. Partihandel med glas och porslin.


Firmateckning: Firman tecknas var för sig av ledamoten suppleanten : Gå till toppen.

Sedan drygt två månader tillbaka har Peter och Emilia Jansson, hemmahörande i Surahammar, varit egenföretagare. Innan dess har Emilia varit. Våra prislista till fönsterputsning före och efter Rutavdrag för standardfönster: 1a- 5sek.


De som eventuellt inte kan närvara kan tilldelas uppgifter som går att göra när som helst t ex tvätta gardiner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.