torsdag 15 november 2018

Moelven trall

Moelven trall

Moelven erbjuder ett brett sortiment av brun trall. Den kan fås slät eller rillad och i standard eller premium kvalitet. Brunimpregnerat trall blir vackert grå med.


Moelven trall

Som halkskydd kan det vara en fördel att välja rillad trall i trappor, förutsatt att den läggs. Impregnerad furutrall är det vanligaste materialet för byggnation av altaner och uteplatser. Cederträ är beständig och vackert.


De varierande färgerna och den kvistrena träkvalitéen ger din terrass liv. Tack vare beständigheten kan vi även erbjuda. Thermowoodtrall är ett utmärkt alternativ till vanlig tryckimpregnerad trall. Värmebehandlingen ger träet en vacker gyllenbrun färg samt att träets förmåga.


Moelven trall

Din webbläsare är för gammal. Detta innebär att du behöver ha en webbläsare. Jag ska bygga en altan, och har fått prisuppgift på. Det finns olika klasser av tryckimpregnerat virke. Det är viktigt att du väljer rätt klass till ditt projekt så att din trall eller konstruktion inte ruttnar.


Köp trallvirke på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Blir vackert grå med tiden. IW Thermo – Miljövänligt alternativ till altan, trall eller fasad. K-rauta är stolta återförsäljare av Moelven.


Denna trallkvalitet håller en hög kvalitet och har färre och friskare kvistar, färre sprickor,. Trall Royal Premium Brun. Båda sidorna kan användas. Ger ett slitstarkt utomhusgolv som är behagligt mot bara fötter. IW Thermotrall har många goda egenskaper som gör att den är mycket miljövänlig och lämplig som trall.


IW thermotrall är brun när den är. Jämför priser och läs recensioner på Virke. Med trall kan du enkelt bygga din egen altan eller uteplats, eller varför inte lägga ett mysigt trallgolv på balkongen.


Moelven trall

Se vårt breda utbud av trätrall i lärk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.