måndag 3 december 2018

Finska fritidshus i timmer

Finska fritidshus – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. Bengt Randström och Gunnel Önneholm började skissa fram sina hus i ett kollegieblock, och med det som utgångspunkt har Honkamajat förverkligat Bengt Randströms. Kuusamo stockstugor och stockvillor tillverkas av rödskimrande timmer med täta fibrer från nordöstra Finland.


IKIHIRSI tillverkar finska fritidshus , timmerstugor, stockstugor, finska timmerhus, sommarstuga, villor och hus. Finskt timmerhus av lamelltimmer eller av.

Därför är det lätt att välja ett hem med ett gott hjärta av rent finskt trä. Honka har utvecklat en teknologi för tillverkning av timmer som inte sätter. Kuuusamon ympärivuotiset hirsihuvilat ja hirsimökit on suunniteltu kestämään Suomen ankarimmatkin talvet.


Rakenteet on testattu Rukan lumisilla rinteillä. Ett unikt hem som passar perfekt för dina behov. Det är ett timmerhus från Honkamajat. Ett fritidshus eller ett året-runt-boende?

Timmerhus, loghouse, trähus och fritidshus. Formen och ytan på timret tar in naturen i ditt hem. Av alla byggnadsmaterial är timmer det mest ekologiska och det håller från generation till generation. Finlands klimat är omväxlande, vintern är kall, sommaren kort.


Mammuthus bygger individuellt designade timmerhus, trähus och fritidshus. Du kan få ditt hem inflyttningsklart eller som ett huspaket för själverksamma byggare. Vi bygger attefallshus, fritidshus ,. Våra moderna hus för er som ska bygga nytt fritidshus eller ny villa. Vi nyproducerar utifrån dina idéer och önskemål. Vad angår produktions- och driftskostnad gäller generellt att fritidshus i timmer är klart konkurrenskraftiga gentemot olika typer av regelvägghus.


Det var vi som uppfann den unika värmetimmerkonstruktionen och det är vi som satt standarden. Permanentboenden och fritidshus byggda av timmer ger en gynnsam bomiljö på olika sätt. Timmerväggar har goda egenskaper för att lagra värme. Plats för sängplatser och storstuga med kök.


Här har vi ett hus som ger gott om plats både som fritidshus och.

I Kontio Strandvillan kombineras modern och hållbar timmer med stora. Kan byggas i timmertjocklek på 1eller 1mm. Fritidshus i massivt timmer som extriört påminner om en torpstuga. Timmer är för de flesta något äkta och genuint och gammaldags rejält Läs mer. Vi tillverkar framför allt fritidshus ,. Tømmerhytter og fritidshus.


STK Loghomes har års erfarenhet av tillverkning av timmerhus, timmerstugor, småstugor och bastustugor. Framför allt om man ska ha huset som fritidshus. Välj mellan maskinknutade timmerhus i fem eller sex tums timmer ,. Vi på Wagenius Bygg i Härjedalen erbjuder timrade villor, fritidshus och garage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.