fredag 21 december 2018

Handtuftad matta ull

Beställ hem och prova, betala sen. Bästa stället att fynda mattor! Vi har designade handtuftade ullmattor i många storlekar och färger. Köp din nya matta i vår webbutik idag! Köp handtuftad matta hos oss idag.


Upptäck ett stort utbud av hemtextilier, gardiner, sängkläder, mattor , handdukar och mycket mer!

Vi erbjuder prisgaranti och dagars öppet köp på alla mattor som har en standardstorlek. Handtuftad matta i 1 ull i ett motiv med blad. Går att beställa i andra storlekar. Kontakta gärna vår kundtjänst om du inte hittar mattan du letar efter. Mönster i polykroma färger.


Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Snygga mattor till bra priser. Shoppa dina favoriter hos Ellos nu!

På alla beställningar inom EU. Den här handtuftade mattan är tillverkad av 1 ull med en geometrisk diamantdesign. Handla mattor online på Mattconcept. Ullmatta i kraftfullt utförande. Tiles är en handtuftad kollektion i högklassig ull , designad av Claesson Koivisto Rune.


Inspirationen kommer precis som namnet antyder från olika former och. Hos oss väljer du bland härliga färgtoner, olika storlekar och flera vackra mönster. Epoch är handtuftad och tillverkad i polyester som är känt för att vara tåligt och slitstakt. Materialet i mattan luddar inte vilket vi alla mår bra av.


Ljuddämpare, golvdöljare eller trendhöjare – en matta är så mycket mer än en matta. Fri frakt till butik Störst på soffor. Gry, en handtuftad matta i ull och lin.


ProduktbeskrivningGry är en handtuftad matta i ull och lin från Kasthall. Med utgångspunkt från Kasthalls befintliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.