tisdag 29 januari 2019

Ljuddämpande plattor

Självhäftande ljuddämpande platta av mjukt PU-skum. Utmärkt val för en uppsjö av användningsområden, t. Kan monteras både på väg. Köp akustikplattor och ljudabsorbenter i vår butik och få hjälp av vår kunniga personal.


Drunknar samtalen där hemma i reverb och bakgrundsbrus? Vi har letat fram sju geniala, ljuddämpande material åt dig, som effektivt slukar.

Akustikplattor - Ljudabsorberande plattor för tak och väggmontage. Det finns faktiskt snygga vita plattor som kan limmas i taket utan ramverk. Företaget Ecophon tillverkar absorbentskivor som säljs på byggvaruhus. Skapa en trevligare hemmiljö med hjälp av ljudabsorbenter. Tryck din egen bild på en akustiktavla, dämpa värmepumpen med ett ljuddämpande draperi.


Ljudisolering, bullerisolering, absorbent, akustikmattor, akustikmatta, stegljudsdämpning, stegljudsdämpande, stegljudsmattor, stegljudsmatta, ljuddämpande. Handla trendiga posters och prints online på Desenio! Vi har ett brett sortiment som passar de flesta hem och inredningsstilar.


Vi dämpar ljud i kontor, så att dina medarbetare slipper störas av varandras samtal och prat.

Kompletta ljuddämpande lösningar av erfarna specialister. Takabsorbenter (akustikskivor, undertaksplattor, innertaksplattor) monteras på innertaket och bildar ett undertak. Beställ takabsorbenter online hos oss.


Vi kan trycka alla motiv direkt på ljuddämpande plattor som reducerar eko signifikant. En akustikplatta med tryck av ditt foto är ett både smart och dekorativt. Att dela ett hem med många människor kan vara en störande situation. Detta kan vara fallet i flerfamiljshus hem, sovsalar eller ens musikaliska institutioner där. Letar du ljuddämpande tavlor och ljudabsorbenter?


Canvasbutik erbjuder ljuddämpande tavlor och även akustikväggar som fungerar som ljudabsorbenter. Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser.


Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Vi på Aprobo har nu års erfarenhet av arbete med vårt egenutvecklade koncept för ljuddämpande mattor, Decibel Concept. Om ni vill att det skall bli någon drastisk skillnad så blir det bäst att sätta plattor i delar eller helst hela taket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.