onsdag 30 januari 2019

Rund trådkorg

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på korgar och förvaring. Välj bland ett stort urval av smart förvaring i flera olika material och storlekar. Skapa ett vackert blickfång genom att låta korgen stå framme i köket som dekoration.


En stor, rund trådkorg i metall med dubbla handtag upptill.

Runda trådkorgar i svart med trähandtag. Passar utmärkt som förvaring eller dekoration i hemmet. Liten rund trådkorg i mässing med handtag. Cylinderformad trådkorg med små ben.


En rund trådkorg i metall. Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor!


Förvaringsboxar, korgar och askar från varumärken som Åhléns, MUJI och Bigso. Korg Sjögräs Stor Svart.

Liten trådkorg med handtag för upphängning. Perfekt till förvaring och användning av snören! Tygförvaring rund dh6 gr. Glasvas rund dhläderband. Box GALLER M svart 7xcm.


En elegant rund trådkorg i rostfritt stål från Alessi. Det är ingen slump att denna trådkorg förblir en självklar designdetalj år efter år. Nordens största möbelsortiment. Jämför priser och läs recensioner på Heminredning. Trådkorgar till städvagnar.


Vi hjälper dig att hitta rätt trådkorg heminredning Inredning och göra ett billigt. Bricka - rund metallbricka för dukning och dekoration. Lagerstatus I lager Info.


Handla enkelt online hos Ellos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.