onsdag 6 februari 2019

Fasadpersienner

Nära års erfarenhet av att designa och tillverka stilsäkra solskydd i egen fabrik. När du ska köpa fasadpersienner. En fasadpersienn ger dig effektiv solavskärmning och insynsskydd i en och samma lösning.


Skenorna som löper längs sidorna ger. Vi erbjuder fasadpersienner i en mängd olika former och modeller. Växjö Markisfabrik säljer och monterar fasadpersienner i flera olika modeller.

Söker du solskydd till ditt företag eller hus? Det finns många olika lösningar. Utvändiga fasadpersienner för dig som vill ha solskydd och samtidigt värnar om att hålla energiförbrukningen så låg som möjligt.


Lamellalternativen är många och har. Med en fasadpersienn kombinerar du effektiv solavskärmning med insynsskydd. Hos PersiennTeamet hittar du ett stort utbud av fasadpersienner. Vi hjälper dig med installationen och erbjuder även garanti. Med Somfys hemautomation kan du koppla upp ditt hem.


Bara att välja och installera sina elektriska, utvändiga persienner.

Fasadpersienner och persienner. Manövrering sker från insidan antingen med vev. Tjuvstarta säsongen med en effektiv Heatlight terrassvärmare.


Med kortvåg infraröd värme blir föremålet uppvärmt direkt och är en idealisk lösning för. Nu så kan vi även erbjuda en. Vi använder cookie-filer för att samla information om din användning av denna webbplats. Vi gör detta dels för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. En persienn är inte längre bara en persienn.


Ett populärt alternativ till den traditionella. De ger ett effektivt skydd mot både sol. Produkten är avsedd för krävande energiresultat. Välkommen att kontakta oss!


Persiennen finns i traditionella till vindstabila varianter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.