måndag 11 februari 2019

Fästa spröjs

Genom att fästa lösa fönsterspröjs på fönstren ger du ditt hem karaktär och en mer gammaldags. Mät dina fönster och beställ spröjs från Byggmax redan. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Monteringsanvisning lös krysspröjs Principen är densamma med standard spröjs.


Börja med att montera samman spröjskombinationen.

Att sätta spröjs är ett enkelt och billigt sätt att göra fönstren finare. Och om man själv gör dem kan man få det precis som man önskar. Fäst en bit maskeringstejp för ömtåliga ytor på fönstret för att underlätta håltagning och utmärkning.


Spröjs - Lär dig montera. VIDEO: Med lösa spröjs kan du enkelt få ett fönster att matcha exempelvis en spröjsad terrassdörr. Fönstret ligger på ett arbetsbord och här mäts ramens.


Någon som kan hjälpa oss med tips vart vi kan vända oss?

Hejsan Finns det nån som vet om man kan köpa färdiga fusk spröjs. Eller något tips på hur man ska göra. Jag har lite ideer , men tänkte om man. Hej Vi har lagt in spröjs på hemsidan.


Välj spröjs till vilket fönster du vill. Du ser alla priser på hemsidan. Kittade spröjs blir även mycket hållbarare och kan tillverkas i nästan alla tänkbara.


De separata innanfönstren sitter fästa på ett smäckert gammaldags. Det finns något romantiskt med spröjsade fönster. Allmoge snickerier har flera varianter - här med kryss i topp. När det är dags att montera dina nya fönster, oavsett om du gör jobbet själv eller anlitar en yrkesman, kan det vara bra att veta hur det går till.


Träfönster sidohängt tvåluft. Vitmålad två-luft träfönster. Fönster på bilden har två liggande och ett stående spröjs.


Har blivit fullständigt mailbombad med frågor om hur vi tillverkar egna spröjs så här kommer ett litet extrainlägg om det. Lundbergs säljer färdiga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.