tisdag 5 februari 2019

Granit eller marmor

Granit eller marmor

En annan sak att tänka på är vilken färg du ska välja på skivan. Granit är generellt mörkare, även fast både marmor och granit finns i flera nyanser. Det finns flera skillnader mellan marmor och granit men först några ord om likheter.


Granit eller marmor

Både marmor och granit är naturstenar, vilket betyder att de är tunga. Fönsterbänkar i natursten. Ifall du letar efter fönsterbänkar i granit eller marmor så rekommenderar vi ett besök på vår kampanjsida fönsterbänkar. Förr i tiden var arbetsbänkarna gjorda av trä eller marmor. Frågan om man ska ha marmor eller granit i köket är en fråga som många funderar på.


Granitstenskivor är oftast mörka stensorter medans om man vill få ljusare. En marmorskiva är porösare än granit och har lättare att bli missfärgad av exempelvis rödbetor, hallon eller rödvin. Men det går ju att behandla. Köksbänkskivor i enlighet med kundernas krav och den specifika karaktären av utrymmet. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller önskar en offert.


Granit eller marmor

Marmor , granit , komposit. Chatta med experter eller fyll i en offertförfrågan direkt. Vi producerar, mäter, installerar och levererar. När du väljer bänkskiva för kök eller badrum, bör du först och främst tänka på de praktiska omständigheterna: de fysiska egenskaperna hos materialen.


Granit användas som t ex bänkskivor till kök och ba golv, spisomfattningar, fönsterbänkar, fasader och trappor. Välj mellan polera mattslipad eller borstad. Tillverkning efter dina önskemål! Bothnia Granit - Sten från hela världen i norra sverige. Om man valt att ha marmor eller kalksten som köksbänkskiva rekommenderas inte en polerad yta.


Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö. Vi har granit , kalksten, marmor , skiffer och betongsten till förfogande. Här har vi listat olika typer av bänkskivor, laminat, rostfri bänkskiva, trä, kalksten och marmor , betong, granit ,. Finns i både och 30mm utförande. Bänkskiva i kakel eller mosaik.


Välj bland granit , marmor eller varför inte exklusiv granit eller marmor. Vidare till bordsskivor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.