tisdag 19 februari 2019

Limträtrall

Limträ för bärande konstruktioner. Setra tillverkar konstruktionsdetaljer i limträ av högsta kvalitet på uppdrag av professionella. Denna sektion är till för att hjälpa utveckare identifiera och lösa problem i testbutiken. Information om fel visas nedan.


De produkter som Martinsons lanserat för byggvaruhandeln har snabbt blivit mycket populära bland såväl hemmabyggare som proffs. I våras breddade Martinsons. Setra Polartrall finns i hela m långa längder. Fingerskarvningen gör att Polartrallen är formstabil och rak med en jämn kvalitet.


Det minimerar risken för. En riktigt bred trall som sätter prägel och skapar intryck på uteplatser och altaner. Någon som har erfarenhet av limträtrall ? Dels Martinsson där kommer den som brun impregnerad rillad på. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Använd gärna limträtrallen på stora trädäck.


Med sin bredd på 1mm ger det ett mindre plottrigt intryck. Närhelst du funderar på ett projekt kan detta vara lösningen. Kanske limträtrall på altanen? Eller limträstolpar under altantaket?


Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag. Vår limträtrall tillverkas av hållfast senvuxen furu. Råmaterialets höga kvalitet minskar risken för att limträtrallen kupar sig eller spricker. Här har vi samlat all viktig information om trallprodukter, impregnering, säkerhet och tillbehör från de leverantörer vi arbetar med. Ett komplett underlag för.


Limträtrall

Efter över åtta decennier i branschen baseras spetskompetensen på branschledande erfarenhet och toppmodern teknik. Genom att ta tillvara de unika egenskaperna hos. Specialtillverkning Hundra år med limträ Certifiering Svensk limträindustri 33.


Behöver du virke till ditt byggjobb eller renovering? Vi på K-rauta erbjuder paneler, tryckimpregnerat virke, reglar och limträ från popläran varumärken som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.