onsdag 20 februari 2019

Lyftskjutdörr

Lyftskjutdörr

Kronfönster King är en lyftskjutdörr i PVC med superenergiglas. En nästan obefintlig tröskel som du kan sänka ner i golvet ger King en lyxig. Riktigt stora fönsterdörrar kan bli tunga att dra. Då är en lyftskjutdörr ett bra alternativ.


Lyftskjutdörr

Du lyfter upp skjutdörren med handtaget. Schüco ASS HI lyftskjutdörr. HI kombinerar U-värden ner till passivhusnivå med ett rent formspråk och en rad smarta funktioner. Lyftskjutdörr en ASS 70. Systemet är bekvämt och barnsäkert.


IDEALISK FÖR STORA ÖPPNINGAR Vår lyftskjutdörr kombinerar attraktiv design med hållbarhet och maximal komfort för dig. Högsta kvalitet med marknadens bästa garantier. Se våra erbjudanden på skjutdörrar. Välisolerad och användarvänlig kombinerar den attraktiv design med hållbarhet och maximal.


Lyftskjutdörr

Snygga och stabila skjutdörrar i PVC tillverkas av NS Fönster i Rehaus profilsystem. Välja mellan två olika typer som båda passar i uterum och terasser. Våra altan- och balkongdörrar håller precis samma höga kvalitet som våra fönster.


Detta gäller även personsäkerheten. Genom att ta upp brytkrafterna i. En lyftskjutdörr i din fasad fyller ett rum med ljus. Rummet blir vackrare, ljusare och känns större.


Lyftskjutdörr

Våra lyftskjutdörrar som är byggda i Schucos olika system. HI är en högisolerande och energisparande lyftskjutsdörr som lever upp till de högst ställda kraven på kvalitet och utförande. Skjutdörrar finns i en mängd olika utförande, både som traditionella skjutdörrar som löper på en räls och som lyftskjutdörr där dörrbladet sjunker ner. Glasfiberför­ stärkta polyamidlister tillsammans med PE ­isolatorer begränsar värmeförlusterna på.


Dörrbladet skjuts lätt åt sidan i öppet läge och tätar runt om då. Profilerna har en design. Almeken AB i Nossebro är tillverkare av skjutdörrar och fönsterdörrar i aluminium från SAPA. Specialtillverkade uterum, glasväggar, glastak, dörrar och fönster.


Fabrik i norra Bohuslän. Isoleringen är mm breda glasfiberarmerade. Bygg om och släpp in ljuset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.