onsdag 20 februari 2019

Matta brick

Matta brick

Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Snygga mattor till bra priser. Rutig gångmatta med gummerad undersida. Väldigt lättskött matta som går att vattentvätta för hand.


Den runda matta fungera bra att använda som julgransmatta. Brick matta i multifärg från Stjerna. Tillverkad i polypropylen. Flatvävd matta med gummibaksida som gör att den ligger stabilt på.


Mattan har ett krackelerat mönster i vitt, grått, beige och svart som är gjort i carvingteknik. En slitstark, praktisk och snygg matta med halksäker baksida i gummi. Fotograferad i storleken x 1cm. Lätt att dammsuga och torka av fläckar från. En snyggt svart och grå matta vid namn Brick.


Matta brick

Baksidan i gummi gör att mattan ligger still på golvet. Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Hitta ditt favoritvarumärke här! Mått: Bredd: 1eller 160cm Längd: 1eller 230cm. Produktpecifikationer: Wilton.


Skötselråd: Mattan behövs dammsugas regelbundet, ett par ggr i veckan. Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Matta brick. Jämför pris på Mattor från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär!


Matta brick

Mer än års branschvana. Köp online eller besök oss på Sankt Eriksplan. Ljuddämpare, golvdöljare eller trendhöjare – en matta är så mycket mer än en matta.


Fri frakt till butik Störst på soffor. Gångmattor online och i butik. Beställ din matta i den längd du vill ha, vi skär till och kantsyr din matta som du vill ha den.


Matta brick

Kantsömnad av kortsidorna ingår. Hos oss beställer du unika skräddarsydda mattor med egna mått. Du väljer själv vilken storlek du vill ha på din matta , dock med maxbredd på 4-meter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.