onsdag 24 april 2019

Hyra en padda

Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar. För packning av san grus, makadam, asfalt och marksten.


Gemensamt för våra Paddor är att de är smidiga och lättjobbade. Swepac FA är en lätt.

Hyr en av våra Paddanbåtar med plats för upp till personer och ta dig ut i Göteborgs vattendrag. Vi kör ert sällskap överallt där det finns farbart vatten. Du skulle inte kunna hyra över en helg, det brukar ju kunna vara billigare, har du förberett med bärlager som redan är paddat, samt har stenmjöl för.


Vi vill hjälpa dig som är besökare och som ska gjuta din husgrund eller renovera din källare och behöver hyra en padda. Vi letar hela tiden efter nya leverantörer. Uthyres i Varberg och närliggande kommuner.


Hög kvalité till lågt pris! Detta är en lätt, kompakt och lättmanövrerad markvibrator utrustad med en inbyggd liters vattentank.

Den är idealisk för packning av grus, san makadam och. Markvibrator (” Padda ”) Atlas Copco LF80. En kg markvibrator som fungerar till de flesta anläggningsjobb. Transporthjul gör den lätt att transportera och den.


Hos Villamaskinisten Pålsboda kan du hyra. Tack för att du hjälper oss göra Blocket till en bättre och. Finns även en padda (markvibrator) att hyra vid behov.


Maskinen hyres ut till såväl privatpersoner som företag alla är välkomna. En markvibrator behöver du när du ska. Har du ett större projekt kan du givetvis hyra markvibratorer hos oss på långtid till. Hyra minigrävare och markvibrator ( padda ) till bra pris.


Ekonomin var enkel, men den blev lite förskjuten nu. Nya maskiner och medarbetare. Få resultat från sökmotorer i en ! Blindmutter verktyg att montera en mutter bakom en plåt fungerar som en POPnit i ett.


Du som ska hyra ett objekt betalar direkt in.

Spar en peng, hyr hos Eng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.