fredag 24 maj 2019

Glidskydd takstege

Marknaden starkaste och lättaste taksäkerhet. Få anbud gratis från från seriösa lokala hantverkare. Lägst priser på Stuprör Spara pengar här! Passar alla takprofiler. Fast glidskydd för väggstege vid takfot som passar alla takprofiler.


Undviker att din stege glider åt sidan eller tippar. Kroken kan även monteras på taksarg eller direkt på taket när. Behöver du ett glidskydd för ditt tak?


Glidskyddet är varmgalvat med pulverlack. I vår smidiga konfigurator hittar du precis det glidskydd du behöver. Söker du en takstege till din hobby eller till arbetet?


Glidskydd takstege

I vårt sortiment hittar du ett antal takstegar i olika varianter och höjder. Vad som kännetecknar denna. Taksäkerhet Utrymning Plåtbearbetning.


För skyddsräcke till takstege och takbrygga,. Eftersom glidskydd är ett hett eftersökt ämne här på sotarbloggen kan det vara bra med lite extra information om hur just ditt takskydd kan förbättras. Det är en vanlig kommentar jag. Ska du montera takstege på plåttak, tegeltak eller papptak?


Brett sortiment på takstegar där kvalité ligger i fokus. Per Wikstrands glidskydd för falsfäste och lös stege på tak. Tillverkas av varmförzinkat stål. Material dimention 25mm x 5mm. Vi har låga priser och snabba leveranser över hela sverige.


Handla din takstege hos Plåtgrossisten. Säkerheten på ditt tak är viktig! Finns i tre olika längder. För fasadhöjder under meter.


Förhindrar att stegen glider i sidled eller bakåt. Monteras i de nedersta hå. Vid utvändig uppgång till tak med lös markstege och sedan takstege på taket behöver det alltid finnas ett glidskydd att fästa markstegen i så att.


Upphängningskrok för stege 1. Beställ glidskydd på nätet hos Stegfabriken. Snabb leverans hem av stegar, trappor och ställningar från Sveriges största Stegfabrik på nätet. En revidering är just gjord av hur glidskydd för lösa markstegar ska se ut och bland annat skärps kravet på.


Glidskydd takstege

När jag monterar takstegar med glidskydd av den modellen du har brukar jag bara montera ett glidskydd på en sida. Jag tror min takstege är för kort?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.