onsdag 29 maj 2019

Godkända stegar

Godkända stegar

Stort utbud aluminiumstegar till lagret. Alltid nya varor till låga priser. Se denna veckas nyheter! Kvalitet direkt från tillverkaren!


Godkända stegar

Föreskrifterna innehåller grundläggande krav på bärbara stegar och arbetsbockar. Här finns regler för användning, konstruktion, certifiering och märkning. TYPGODKÄNNANDE PÅ STEGEN - EN NÖDVÄNDIGHET. Alla stegar som säljs måste vara typgodkända enligt gällande standard.


Arbetsmiljöverkets föreskrifter och allmänna råd om stegar och arbetsbockar. Köp stegar online - Sveriges bredaste sortiment. Leverans till dörren - köp din stege idag!


Godkända stegar

Det är förbjudet att använda stegar som inte är godkända och dessa. BEHÖVER STEGAR VARA GODKÄNDA ENLIGT DEN NYA EUROPEISKA STANDARDEN EN 131? Nej, för i Sverige finns det inga krav på att stegar skall vara typgodkända enligt EN 131. Witre har stort utbud av stegar och ställningar för yrkesfolk, klassade SP- godkända , handla enkelt online eller ring för personlig service, köp på Witre.


Wibe Ladders erbjuder stegar och byggnadsställningar som hjälper både proffs och hemmafixare att arbeta säkert och effektivt. Vi erbjuder en pålitlig lösning. Först och främst är det viktigt att se till så att man har en bra stege och ett glidskydd.


Funkar det inte att sätta ett godkänt glidskydd så försök fästa. Lämplig vid taklutning under grader. Takbrygga som monteras lodrätt på taket.


Ingen risk att den kommer i rörelse eller belastas för mycket,. Stegar , bryggor, snöskydd. Bryggan är även godkänd för infästning av livlina vilket gör nockräcket överflödigt på sträckor där bryggan är monterad.


Beställ direkt från Aj Produkter. Vi på skeppshultstegen erbjuder ett brett sortiment av alla typer av stegar med hög kvalité. Du finner dem hos Stegcentralen.


I vårt utbud av stegar hittar du lagerstegar för användning vid pallställage, mobila trappstegar mm. Fristående stege : 1cm. Anliggande stege : 2cm. Godkänt enligt bl a SKANSKA:s nya krav Bra arbetsmiljöval.


Godkända stegar

Den nya stegen Rär utformad så att användaren inte behöver vara rädd för att halka. Vi har i alla tider behövt redskap för att av olika anledningar komma upp på höjd. Welands stegar kan med fördel användas vid torn, silos,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.