måndag 27 maj 2019

Innedörr mått

Betala med kort eller faktura. Information mått om dörrar. På den här sidan försöker vi på enklaste sätt förklara de olika termerna och mått för att underlätta för dig när man ska. Vilket dörrmått ska jag ha? Här finner du information om mått på dörrar.


Innedörr mått

Så här mäter du din innerdörr. Här hittar du allt om innerdörrar och dörrbyte. Hitta sedan din dörr i vårt sortiment. I Sverige har våra innerdörrar mått som varit standardiserade i många.


Att byta till en läcker innedörr kan göra större skillnad för ditt hem än vad man. Vi kan leverera våra innerdörrar enligt de gamla måtten och den gamla. Finns i flera storlekar. Innerdörr Lättdörr tät gammal Std Diplomat.


Innedörr mått

Vitmålad dörr med dekorskiva i en klassisk spegelindelning. Brukar vara standardmått, karmens yttermått är det man går efter, vanligen 9xM (alltså 90x2cm). Den sortens gångjärn du har. Jag ska regla upp väggar på övervåningen och har ännu inte köpt in innerdörrar och kan inte mäta karmen eller kommer inte ihåg vilket mått.


Ta mått till din nya dörr - gör så här! Måtten baseras på ett modulsystem om jämna decimeter och modulmåttet avser hålet i väggen. Om du vill behålla en tappbärande karm kan du beställa innerdörrar med mått enligt gammal standard. Montera nya innerdörrar? Klassisk innedörr i vitt utförande med slät yta.


Innedörr mått

Du har inga varor i din kundvagn. Mått Dörrar och karmar anges oftast i modulmått. På K-rauta hittar du din nya innerdörr. Hos oss hittar du klassiska spegeldörrar eller moderna släta dörrar från bland annat Swedoor och Cello. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela.


Välj därför innerdörr med samma omsorg som du väljer tapeter och möbler. Våra innerdörrar byggs i trä,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.