torsdag 23 maj 2019

Skena draperi tak

Skena draperi tak

Elite- skenan är inte begränsad till en viss placering utan kan placeras nästan varsomhelst, tak som vägg, och går att kompletteras med retur- och hörnböj för. Börja med att välja skena efter dina behov. Genom att hänga gardiner från taket , istället för precis ovanför fönstret,. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb! Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi.


Skena draperi tak

Panela gardinskena är en stabil 2-spårig aluminiumskena för wavegardiner, veckbandsgardiner, draperier samt panelgardiner. Skenan finns i färgerna svart, vit och. Cabin- skenan är populär i offentlig miljö, till exempel som draperi i sjukhus,. Nu , även lägre pris! Kraftig skena för tunga draperier.


Ritning på skenan – Tak - eller vägg-monterad – Information om vilken sida som är baksida, dvs ej skall synas. Detta har blivit en stor trend som allt fler byter ut sin gardinstång med. När man monterar skenan i taket och gardinen får hänga från tak till golv skapar man. Måste vara riktiga veckband tyvärr.


Gardinerna som du länkat till är med fransktveckband och kan ej användas med fingerkrokar. Använd takbeslaget och en skena om du vill hänga en gardin eller ett tyg som rumsavdelare. Vill också tipsa om denna skena. Hej, Är det någon på forumet som känner till en skena för duschdraperiet som är för montering i taket i badrummet? Det behövs endast en skruv för att montera beslaget i taket.


Det ska vara för en ca 90x90. Jag vill få tag i en skena , i vilken man kan sätta små. Har letat och letat som en galning men jag HITTAR inget någonstans! Skaffa en gardinstång som är lätt att sätta upp i taket eller på väggen och med färg och form anpassad efter rummet - resultatet kan bli fantastiskt!


Skena draperi tak

Bra skena som kan hängas i tak eller på vägg. Skena Epoxi(SGS) Skena för medeltunga draperier samt dusch och våtutrymmen för offentlig miljö. Tillverkat efter kundens önskemål.


På grund av skenans stora flexibilitet är den utmärkt för. Draperi med siktruta och skensystem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.