onsdag 5 juni 2019

Glidskydd till stege

Glidskydd till stege

Stort utbud aluminiumstegar till lagret. Alltid nya varor till låga priser. Se denna veckas nyheter! I vår smidiga konfigurator hittar du precis det glidskydd du behöver. Alla varor levereras direkt till dörr oavsett om du är.


Ska du eller någon annan upp på taket? Detta fasta glidskydd för väggstege monteras vid takfot och passar alla takprofiler. Först och främst är det viktigt att se till så att man har en bra stege och ett glidskydd. Funkar det inte att sätta ett godkänt glidskydd så försök fästa. Beställ glidskydd på nätet hos Stegfabriken.


Snabb leverans hem av stegar , trappor och ställningar från Sveriges största Stegfabrik på nätet. Var försiktig när du jobbar med huset och skaffa ett glidskydd som förankrar stegen vid. GlidskyddHindrar stegen från att glida i sidled.


Glidskydd till stege

Tillverkas av varmförzinkat stål. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Marknaden starkaste och lättaste taksäkerhet. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping.


Fördelen med att handla på Internet är många. Per Wikstrands glidskydd för falsfäste och lös stege på tak. I vår Internetbutik får du snabbt och enkelt en överblick över produktutbud och priser.


Glidskydd till stege

Ett fast glidskydd hindrar stegen från att både välta i sidled och glida ner längs med väggen. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Hej Tanken slog mig idag när jag skulle kolla lite i rännorna Har jag förväxlat sidorna på glidskyddet för stegen ? Skorstensskyddaren erbjuder allt inom taksäkerhet. Stegar , bryggor, snöskydd.


Kontakta oss för mer info eller beställning. Vi skickar till hela Sverige! Köp stegar online - Sveriges bredaste sortiment. Leverans till dörren - köp din stege idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.