måndag 10 juni 2019

Golv furu plank

Golv furu plank

Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken. Kraftigt furugolv av norrländsk furu. BerryAlloc laminatgolv original furu lutad plank. Alla våra massiva golv tillverkas av utvald råvara som torkas till ca (dvs möbeltorrt). De massiva golvbrädorna skall spikas eller skruvas i underlaget.


Golv furu plank

Från rustika, enklare trägolv till massiva plankgolv härdade med UV-strålning. Bilden visar golvet Classic vit furu. Furu (4) Typ av produkt. Produkter på bilden: Bilderna visar golvet Ek Modern Natur.


Dessutom finns ett lamellgolv i furu. Trägolv är kanske det vanligaste valet av golv i de flesta allrum och det är egentligen inte särskilt konstigt. Om du fortfarande vill ha den ljusa skandinaviska stilen kan du välja ett golv i furu , lutad plank eller ljus ek.


Borstad vit furu är ett elegant vitt golv med den unika känslan av barrträ. Golv för kök eller hall! Obehandlat furu Obehandlade golv tillverkade av massiv furu. Setra Trägolv består av ett brett sortiment av massiva golv i furu , ek och ask.


Dimensioner: 14x11 14x13 20x11 20x13 25x13 25x15 25x18 30x18 30x2mm. Svenska Tallar brukar bli mellan och meter höga och har en diameter på mellan och cm. Ca mm för mm golv.


Ibland är ett golv mer än bara ett golv. Du känner det i samma stund som du kliver in genom dörren. Ljusgrå Chalet furu med realistiska kvistar och sprickor skapar en rustik känsla av återvunnen furu och ger hemmet en touch av schweizisk alpstuga. Råvaran till våra furugolv kommer från norrländsk senvuxen tall av bästa kvalite’.


Ett massivt furugolv är skönt att gå på. Vi erbjuder två olika nedtorkningsgrader av planken - fukthalt ca eller. Normalt görs golven i furu eller gran men det går även att tillverka golv i andra trädslag. Den ger ett tvåfärgat golv med ljusare trä och mörkare kärna.


Golv furu plank

Vissa brädor kan helt sakna kärna. Vårt furugolv är av senvuxen nordsvensk furu. Enda riktiga åtgärden är då att plocka upp golvet eller taket och spika om det på nytt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.