fredag 28 juni 2019

Gräsmattejord göteborg

Gräsmattejord göteborg

Kom med egen släpkärra eller hämta med lastbil. Gräsmattejord för gröna fina gräsmattor. Gräsfrön och gräsmattejord ger en ordentlig boost för din gräsmatta.


Hasselforskvalitet som levereras i hela. TB jord - Allt inom ve planteringsjord m. Ett brett utbud med produkter för trädgården, balkongen och lägenheten. Göteborg : Lyft inte i onödan - när vi finns! Vi säljer till privatkunder, företag och myndigheter.


Hos oss hittar du harpad matjor trädgårdsjor färdigt gräs på rulle med mera. Jorden levereras löst eller i storsäck - alltid efter dina önskemål! Din trädgård behöver dig, liksom du behöver den. Tillsammans kan ni göra under.


Gräsmattejord göteborg

En kubik jord brukar väga 2-ton. Hemleverans av jord på pall! Vi har planteringsjor KRAV-märkt eko-jor blomjor såjor torv, täckbark och mer. Köp i butik eller på granngården.


Vi producerar, säljer och distribuerar sand- och. Växtjord Typ A är tillverkad för att motsvara kraven som ställs enl AMA Anläggning 13. Grunden är en naturjord som vi tillsätter sand och. Vi har brett sortiment av jor grus, sand och makadam.


Gräsmattejord göteborg

Materialet levereras med tippbil, i lösflak, med kranbil eller i storsäck. Våra säljare hjälper till med. I vårat utbud hittar ni jordprodukter såsom barkmull, matjord och täckbark. Mycket av vårt material tas fram på våra egna täkter. En bra jord är av stor betydelse för resultatet på din odling, både inomhus, i trädgården och på balkongen.


Jorden är växternas skafferi, törstsläckare och. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.