måndag 1 juli 2019

Jord i storsäck

Olika alternative i storsäckar. Standardsäckarna också i småa sats. Jämför Nätbutikers Priser. Beställ grus, jord , täckbark m. Leverans direkt hem till din trädgård.

Som privatperson kan du köpa ett urval av våra produkter i storsäck för leverans direkt hem till tomten eller en annan plats som du väljer. Storsäck - Anläggningsjord 1m³. Molnsätra Anläggningsjord är en fabrikstillverkad kvalitetsjor jorden innehåller endast kända rena material sorterad efter.


Boka senast en onsdag före kl 13. Levereras i STORSÄCK om totalt ca ton. Se våra köpvillkor för mer information om leveransen. Hemleverans av jord på pall!

Vi har planteringsjor KRAV-märkt eko- jord , blomjor såjor torv, täckbark och mer. Köp i butik eller på granngården. Jord till plantering Jord till gräsmatta Sand och Makadam Göteborg välj AIM. Vi kan leverera i lösvikt, storsäck eller lossa det med skopa som rymmer 4liter ca. Räckvidd ca meter ifrån lastbilen.


Visste du att du kan handla jord och matjord på storsäck ? Det är praktiskt och ekonomiskt! Söker du efter storsäck i Halmstad? Kontakta oss för hemleverans av storsäck. Sortab erbjuder tjänster inom markarbeten, återvinning, försäljning av storsäck med jord eller grus m. Till dig som inte har utrymme för en grus- eller jordhög på tomten erbjuder vi leverans av material i storsäck ca kbm.


Transportbolaget är ett företag beläget i Karlstad. Vi utför transporter lokalt i Karlstadsregionen likväl över hela Sverige. Vi levererar i storsäckar ,. Erbjuder lyfthjälp med vår. Hasselfors tillbehör - Vi säljer det mesta du behöver för att anlägga gräsmatta, jord ,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.