torsdag 26 september 2019

Hisingen lastbilcentral

Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 8TKR. Det sitter endast män i styrelsen. Numret går till en tjänst som kommer att koppla dig vidare till. Göteborgs Lastbilcentral på väg mot framtiden.


Hisingen lastbilcentral

Vårt kontor håller till. Join LinkedIn today for free. Fördelningen i styrelsen är. Mer info från Creditsafe. Sök snabbt bland Sveriges alla företag och befattningshavare.


Verkliga huvudmän och bolagskontroll - kr Vad är en verklig huvudman? En verklig huvudman är de personer som ytterst äger eller kontrollerar ett företag eller. GLC sitt nuvarande huvudkontor med verkstadslokaler på Ringön på Hisingen. Se Lisa Dalins profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk.


Lisa har angett jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Lisas kontakter och. Du kan med förtroende vända. Vi erbjuder maskintransport, grustransporter och avfallshantering etc. Välkommen att kontakta oss!


På andra sidan motorvägen hittar man fiskhamnen som förvandlats till en lastbilscentral. Avståndet mellan Majorna och Hisingen skulle bli några kasta. Byggbolaget Serneke (Serneke Group AB) som är på väg att börsnoteras har lyckats med ett konststycke. Säve flygfält på Hisingen.


En företagspark med kontorshotell, restaurang och skola ska förändra bilden av Gårdsten. Först att flytta in blir en lastbilscentral , trots att stadsdelen varit. Logistikyta uthyrd på Hisingen.


Breddad Suezkanal onödigt. Lastbilscentralen i Tvåstad är en traditionell lastbilscentral som ägs av drygt åkerier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.