onsdag 11 september 2019

Jämna betonggolv

Renoverar ett mindre rum (kvm) i huset. Rivit ner alla tapeter, rivit upp en gammal plastmatta som var limmad på betonggolvet och. Här har två järnbeslag suttit ingjutna i betonggolvet.


De är bortplockade och nu ska hålen fyllas, så att golvet kan jämnas av innan vi lägger klinker. Vill jämna ut fallet på golvet i källaren.

Oisolerad betonggolv i källaren, tvättstuga. Börja inifrån rummet och arbeta mot dörren. Spricker inte färgen, om man försöker måla på det?


Ja, vad är egentligen den den bästa åtgärden för det uppspruckna betonggolv , som bara blir fulare och fulare? Det används till flera olika saker. Du kan använda det till att jämna ut gropiga betonggolv ,. En artikel om att gjuta och efterbehandla sitt betonggolv.


Det rör allt från nyproduktion till pågjutning.

Vet inte vad du använder för kanon spackel men de gångern jag har flytspacklat så har man fått jämna till det själv. Som marknadsledande golvvårdsföretag utför Ångtvättbilen även betongslipning samt allehanda betong- och naturstensbehandlingar. Flytspackling är en metod som används för att få ett nytt jämnt undergolv.


Ett flytspacklat golv är ett bra underlag för läggning av exempelvis keramikplattor. Golvspackel används för att jämna ut undergolvet inför en golvinläggning. Det är självutjämnande och skapar m helt plan yta på till exempel betonggolv. Du har ungefär 15min på dig att jämna ut det på golvet. Det finns färdiga skrapor att.


Här hittar du bra tips när du ska gjuta med betong. Du hittar beskrivning och gör det själv instruktioner med förklarande fotografier som visar. Samtidigt är sanden lätt att jämna av med ett rätbräde eller som här med ett vattenpass. Häll på lite extra sand för säkerhets skull och jämna ut igen. Fuktsäkra dåligt isolerade betonggolv.


Om man behöver jämna till undergolvet så behöver man jämna till undergolvet med någon form av avjämningsmassa eller. Vi på Stadax är stolta för den kunskap vi skaffat under de decennier vi bidragit med. Vet dock inte om detta fungerar och håller bra på betonggolv.

Vet heller inte om det fungerar med Vattenglaset (natriumsilikatet) som jag ska lägga på plattan. Till exempel har den hög hållfasthet och kla-rar stora temperaturväxlingar. Betong har många goda egenskaper. Ett obehandlat betonggolv fungerar bra om du bara vill använda garaget exempelvis som förråd. Nackdelen är att det suger åt sig vätska och olja som ger.


Vi har ett betonggolv med en fastlimmad stenhård linoleummatta men.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.