fredag 20 september 2019

Jord i storsäck stockholm

Jord i storsäck stockholm

Storsäckar enligt kundensbehov. Standardsäckar direkt från lagern. Följande produkter kan beställas i storsäck. Se karta och vägbeskrivning. Enkel online beställning.


De angivna priser är inkl. Vi kräver inte extra betalningsavgifter. Du kan få material levererat som storsäck med lyft,.


Förra sommaren beställde jag makadam och planteringsjord i storsäck från Jehander. Detta är jord av mycket bra kvalité och kan inte jämföras med billig jord från stormarknaden. Levereras i STORSÄCK om totalt ca ton. Visste du att du kan handla jord och matjord på storsäck ? Det är praktiskt och ekonomiskt!


Jord i storsäck stockholm

Beställ grus, jord , täckbark m. Leverans direkt hem till din trädgård. Olika alternative i storsäckar. Köp grus, halkstopp, kross, jord och sand i storsäck eller lastbil direkt från grustaget.


Vi har tons storsäck och tons lastbilsflak. Ditt förstahandsval för jord -, grus-,. Till dig som inte har utrymme för en grus- eller jordhög på tomten erbjuder vi leverans av material i storsäck ca kbm. Kontakta oss för beställning.


Stockholm Grus och Makadam Webbshop. Jord , grus och trädgård. Oavsett om du proffsbyggare eller hemmafixare så har vi material till dig. Både på lösvikt och paketerat i storsäckar.


Du som konsument kan köpta större volymer jord till anläggningar hos våra tillverkande återförsäljare och terminaler som finns på olika platser i landet. Vi levererar i storsäckar ,. Hasselfors tillbehör - Vi säljer det mesta du behöver för att anlägga gräsmatta, jord ,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.