måndag 16 september 2019

Jula transportvagn

Vi har transportvagnar och kärror till bra pris. Köp online med års garanti! Kontorsmöbler av högsta kvalitet. Vardagar mellan 07:och 17:00.


Jula transportvagn

Runelandhs har allt för kontor, verkstad och industri. En stor och robust transportvagn är alltid bra att ha! Denna har stort lastflak (95xcm), avtagbara sidor och fyra kullagrade luftgummihjul 10xsom gör.


På Jula siktar vi högre. Praktisk vagn som man drar för hand. Vi vill att människor ska vilja fixa. Endast använd för att dra flyttkartonger över en gård vid ett tillfälle. Dewalts förvaringslådor TSTAK.


Jula transportvagn

Hos oss hittar du praktiska transportlösningar. Allt från vagnar och pirror till transport- och säckkärror. Lastyta 320x2mm och hjul Ø1mm. Alltid fri frakt och års garanti.


Välkommen till oss på Jula ! Letar du transportvagn ? Vet inget om Jula , men att montera fäste vid hjulaxeln om man har snabbkoppling är inga problem. Vi drar båda barnen med ett sådant navfäste. Vår fyrhjuliga transportvagn är en praktisk medhjälpare i trädgården och ett alternativ till skottkärran. Biltemas lika som Jula men med en smart låsning på varje låda.


Jula transportvagn

Clas olsson ungefär som dom två ovan men kanske lite stadigare. Jag har en trädgårdstraktor Husqvarna LTH1(tror den har 15hk) och funderar på att komplettera med en vagn. Vagnen ska, enligt Julas hemsida, ha en. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att. Plattformsvagnar - Dragkärror - Minivagnar.


Bagage- och transportvagn. Hopfällbar transportvagn. Tålig stålrörskonstruktion. Med en transportvagn från AJ går arbetet lättare. Välj mellan flera modeller med olika funktion och kapacitet.


Jula transportvagn

Köp er transportvagn online, snabb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.