onsdag 2 oktober 2019

Historiske fliser

Perfekt til gulv og vegg på kjøkken, bad og gang. VAKRE FLISER I vårt sortiment finner du et stort utvalg av ekte håndlagde fliser av sement i ypperste kvalitet, også kalt historiske fliser eller marokkanske fliser. Hele sortimentet, ca modeller, finner du ved. Ulfven fliser - vakre håndlagde produkter og gammeldagse fliser av sement, marmor og terracotta.


Historiske fliser

Vi er et samboerpar som etter flere år med oppussing av et gammelt trehus, har fått stor interesse for interiør og bygg. Historiske , gammeldagse sementfliser. Med denne erfaringen har vi fått øynene.


Souk fører marokkanske fliser design fliser , sementfliser, historiske fliser , betongpuss og naturpuss til vegg, gulv og benkeplater, tadelakt, naturmaling og. Etter inngående behandling av flisene, både før og etter fuging, ligger nå de “små norske. Liker fortsatt mønsteret og angrer ikke på at vi valgte disse flisene. Det aller beste fra før og nå, Kerion er en serie historiske fliser som elegant kombinerer gamle kunsthåndverkstradisjoner med moderne produksjonsmetoder. Utvalget av fliser hos norske forhandlere er ganske kjedelig.


Historiske fliser

Det er lite med artige mønstre. Etter å ha vært på Kanariøyene hvor det blir brukt fliser over alt. Vi brukte mye tid på å finne ut hva slags fliser vi skulle ha i gangen og på badet.


Fliser har utallige bruksområder. Maris interiør: Prosjekt oppussing av tre oppganger og to portrom i bygård. Jeg har lenge ønsket meg historiske fliser i gangen hjemme, du vet, de marokkanske sementflisene med store mønstre og farger. Men jeg har også tenkt at det kan. Betongfliser, eller historiske fliser som de jo også kalles, er blitt ganske populært, og til dere som vurderer å legge slike fliser selv, så kommer jeg til å. Har syntes de har vært veldig flotte.


Historiske fliser

Men det var ikke før jeg kom over ett innlegg på bloggen Englemor. Her har vi samlet bilder og inspirasjon vi har vært så heldige å få fra våre kunder og samarbeidspartnere. Håper det vil glede og inspirere deg!


Klicka för att se andra data om denna sida. See more ideas about Tiles, Floors and Flooring. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Denne Pinnen ble oppdaget av Anne Irene. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Historiske fliser

Vi er lykkelige eiere av fliser fra historiske , trodde vi. Jeg er kommet så langt at jeg skal fuge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.