torsdag 10 oktober 2019

Hyra möbeltvätt göteborg

Så när din matta eller möbel behöver rengöras och du vill hyra en möbel- och mattvätt. Stockholm Göteborg Malmö Uppsala Hem. En liten och smidig maskin för bilrekonding, matt- och möbeltvätt. Vi erbjuder uthyrning av mattvättar och möbeltvättar till privatpersoner och företag i och omkring Göteborg. Tvätta som proffsen med Kärcher klädseltvätt.


Hyra möbeltvätt göteborg

Vill du Hyra möbeltvätt ? Mattvätt - mattvättare - hyra mattvätt - möbeltvätt - textilvårdsmaskin. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar. I Sverige tillbringar vi många timmar i våra soffor och fåtöljer, varför det är en god idé att rengöra dem med jämna mellanrum. Du kan både se och boka tid direkt online dygnet runt.


Om du vill boka tid via telefon är du självklart välkommen att ringa. JavaScript seems to be disabled in your browser. Hyra göteborg – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula.


Sök mattrengöring möbeltvätt göteborg på kartan. Avgränsa din sökning här: Hela Sverige. Dags att tvätta era möbler? Vi hjälper er i sommar om ni har behovet att tvätta upp stolar vid arbetsplatser och i. Med en textiltvätt, mattvätt och möbeltvätt , rengör Du enkelt textilen på bilklädslar, möbler och soffor. Vi finns i Vänersborg, Trestad.


Möbler som har några år på nacken blir fulla av damm, smuts och kvalster. Privata hyresvärdar med lediga lägenheter att hyra i Göteborg. Möbeltvätt - det kan vara hög tid för tvätt! Sök alla bostäder i Göteborg för uthyrning.


Ansök om att hyra bostad i Göteborg. Sök bland lägenheter att hyra i Göteborg. Här på Blocket Bostad visar vi bostadsannonser för dig som vill hyra lägenhet och bostadsrätt i Göteborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.