torsdag 3 oktober 2019

Marmorliknande klinker

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Nu , även lägre pris! Ni hittar ett brett utbud av marmorliknande plattor men även äkta natursten hos Stonefactory.


Här hittar ni kakel med inspiration av marmor som är helt underhållsfria. Utöver detta har vi även äkta marmor i äkta sten från skurna stenblock. Varje platta mäter 600x6mm och brukas både inomhus och utomhus.


Kakelspecialisten kommer att visa en helt ny serie marmorliknande klinker som finns i både matt och polerat utförande. Den är vädligt fin kan jag lova. Väldigt elegant och med möjlighet att t. Behagliga färgskiftningar, med en svagt sliten, laserad effekt. Marmorliknande klinkerplatta. Läs mer om klinker i badrum på Stenbolaget – vi har många.


Marmorliknande klinker

Klinker i badrum passar till golv och vägg. Frostsäker klinker med riktig retro-look med sliten, patinerad yta. Calacatta en natursten liknande klinker serie som minner om äkta marmor från Italien. Känslan kan liknas med den man får när man checkat in på lyxhotell. De keramiska plattorna klarar fukt, kyla och värme väl.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Vill du beställa klinker ? Golvpoolen erbjuder dig ett stort utbud av kvalitativt klinker i olika färger från bla. Arredo, Terratinta, Fioranese.


Marmorliknande klinker

Ytan är matt och slät, med en lätt lätt struktur,. Hämta inspiration och kunskap hos oss. Hos Kakeldaxgruppen hittar du inspiration och inredning i form av kakel, klinker , mosaik, badrumsmöbler, blandare, WC och värmegolv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.