måndag 28 oktober 2019

Sockelskiva med isolering

Sockelskiva med isolering

Håller som bäst på med omdränering av huset med montering av pordrän under mark. Dock är jag villråd vad gäller sockelisolering och sockelskiva. Axonite sockelskiva från Axonite AB. Vid flera lager isolering väljs isolerskivor med raka kanter där skarvarna förskjuts. En glasfiberarmerad polymerkompositskiva med en yta av krossad gråsten, idealisk som beklädnad av grundmurar.


Eller någon variant med dränerande skiva (typ isodrän) och sen sätta en cementskiva utanpå. Steni Terra sockelskiva för att isolera min. Den är idealisk som beklädnad av grundmurar, socklar. Tekniset tiedot CEMBRIT ROCK CEMBRIT ROCK Stenbelagd Fuktbeständig Frostbeständig.


Sockelskiva med yta av krossad natursten. Grundmur med skiv- beklädnad och tilläggs- isolering. Plintgrund med inklädnad och stomme med stående läkt. Isolering mellan plintar. Med ett obegränsat antal kulörer.


Med sockelskiva har du en undehållsfri husgrund i minst 25år. En sockelskiva gör väldigt mycket för utseendet på en äldre grund. Effektiv och platsbesparande värmeisolering för isolering avllt ifrån golv, vägg och tak.


Du kan välja smidiga skivor av isolering ( med tjocklek från mm upp till 1mm) att sätta upp, annars har vi även flera varianter av rullar med isolering. Weber har traditionella putsprodukter utan isolering för nybygge och renovering. Z-profil för ett extra lager med isolering på ytterväggens in- eller utsida. Betongplattan och makadamen läggs ovanpå isoleringen. Alternativt kan lösningen kombineras med invändig isolering.


Sockelskiva med isolering

Användningsområde …………………. Utvändig tilläggsisolering av socklar. ByggMax och deras nyra isolering ISO-Soft. Luftspaltmellan sockelskiva och isolering. Normalt används 1mm, men i vissa fall kan det vara lönsamt med upp till 2mm tjock isolering.


Det är ofta önskvärt att isolera utifrån,. Planera ditt drömkök med oss. Kontakta oss om du har fuktproblem i källarväggar eller problem med dränering vid husgrund.


Hur gör man med isolering ovan mark? Isodrän AB tillverkar och marknadsför ISODRÄN-skivan. Färg, form och struktur.


Med STENI fasadskivor kan du sätta din egen prägel på fastigheten – oavsett om du bygger nytt eller renoverar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.