onsdag 20 november 2019

Injektering betong

Injektering betong

Vid försegling fylls delen av sprickan närmast ytan. Injektering för att täta sprickor i betong. Det finns två sätt att täta sprickor i betongkonstruktioner och vi arbetar med båda sätten. Linde Entreprenad AB är utöver kärnborrning specialicerade på injektering av betongkonstruktioner, gamla som nya. Metoden går ut på att pumpa in lågviskös epoxiplast i. En effektiv tätning är en förutsättning vid byggande av anläggningar under jord för att skydda grundvatten och miljö på marknivå.


Cementpatron för permanent förankring av bultar och stänger i berg och betong. Extremt finmald cement för injektering. Renovering av betong för industri, fastighet. Vi uppgraderar, reparerar, förebygger skador i betong i alla typer av miljöer. Vi kan utföra injektering med alla medel så som cement, polyuretan, epoxi.


Genom vår tekniska kompetens, produktkunskap och miljögodkända medel ser vi till att du får hundraprocentigt tätt i berg, betong , jord och spontväggar. NF Produkter - specialister på injektering vid sprickbildning, bom och vattenläckage i betong eller berg. Med snart år i branschen och lika många år av.


Injektering betong

Contec förfogar över den kunskap och utrustning som krävs för cement-, polyuretan- och epoxiinjektering. Genom åren har vi samlat på oss kompetens och. Wibax erbjuder högkvalitativa metoder för injektion, reparation och Förstärker skadade konstruktioner av betong och berg. Armering rostar, betong vittrar sönder och.


Ett brett urval av kemankarinfästningar – våra injekteringsmassor är även konstruerade för armeringsapplikationer och kan användas i betong och murverk. Plastlinjaler, vattentätning, armeringsdistanser, förtagningslådor, betonglinjaler, produkter för vattentät gjutning. Betong - och armeringstillbehör. PLEAB tar på sig alla typer av betongarbeten, Vi är ett mindre. Med kvalitetets- och miljögodkända material tätar vi hundraprocentigt tätt och betongen återfår sina forna egenskaper.


Injektering betong

Polyuretaninjektering är det vanligaste. BETONGAKUTEN – SPECIAL ÄR VÅR STANDARD! Vi hjälper till med rådgivning och kunskap kring följande produkter: cement, betong , impregnering, injektering.


Tillvägagångssätten är något olika. Arbetsbeskrivning injektering. Spesialtynner Lösningsmedel till rengöring av ohärdad epoxy. En annan specialvariant av limning med epoxiplast är injektering i sprickor och bom i betong och berg.


Injektering betong

Det är ett injekteringscement för krävande injekteringar. Vi är experter på berg- och betongsprutningsarbeten så som bergförstärkning, injektering , hydraulisk bergspräckning samt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.