fredag 29 november 2019

Kantregel dörr

Kantregel dörr

Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Kantregel till pardörrar och fönster med mötesbågar. En kantregel är utmärkt beslag om man t. Genom att fälla in en kantregel i bladsidan kan.


Kantregel dörr

Skjutregel, kantregel i mässing, svart, krom, antik. Beroende på modell kan Swedoors dörrar anpassas med ett brett sortiment av tillbehör och funktioner. Jag håller på att fixa till våra altandörrar.


Inget egentligt fel på den så att byta känns inte aktuellt. Däremot så har den passiva dörren en. Denna manuella kantregel med hävarmssystem har samma. Styrning för kantregel OLDA. Tillbehör för kantreglar avsedda för dörrar tillverkade av stål- eller.


Uppfyller krav enligt av Svenska Stoldskyddsforeningen i klass enl. Slutbleck samt skruv ingår. Den fungerar precis som en vanlig automatisk kantregel , den aktiva dörren trycker in en kolv som reglar den redan stängda passiva dörren. Här finner du ett stort sortiment av olika typer av dörrar.


Med flexibel produktion i modern dörrfabrik erbjuder vi även andra dörrar mot förfrågan. Ahlsell Produkter Byggsortiment Dörr - och fönsterbeslag Dörrbeslag Kant och skjutreglar. Dörr eller port i varmförzinkat utförande levereras som standard med varmförzinkad. Speciellt anpassade för dörrar med krav på brand­skydd i kombination med. STEP automatiska kantreglar för pardörrar är utrustade med vår patenterade.


Kantregel dörr

Automatisk kantregel inklusive glid- och slutbleck. Rekommenderas för brandklassade dörrar. För låsning av passivt dörrblad på pardörrar. Material av stål för brandklassade dörrar.


WC-regel rund för modern dörr - Toalettlås mässing. Används för inåtgående och utåtgående tvåluftsfönster utan post. För automatisk låsning av passivt dörrblad. Främst avsedd för överfalsade pardörrar i trä samt stål- och aluminium-profiler utan hörnförband. Dörrhandtag och dörrtrycken.


Kantregel dörr

Ett bra dörrhandtag ska ha ett väl utformat grepp och kännas bra i handen varje gång du öppnar eller stänger dörren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.