onsdag 13 november 2019

Persienne motor

Persienne motor

Med vår gardin motor MOVE så kan du enkelt motorisera dina persienner. MOVE är den enda gardin motorn på marknaden som kan eftermonteras på en persienn. Den tysta serien Sonesse Dessa smidiga och tystgående motorer för invändiga solskydd är framtagna speciellt för det tysta och lungna hemmet.


Persienne motor

Motor Med motor får du möjligheten att manövrera ditt solskydd med en enkel knapp tryckning från vart som helst i huset , du slipper exempelvis stå och veva in. Komfortabelt och säkert med motor , automatik och fjärrkontroll. Komplettera Ditt solskydd med fjärrkontroll eller med helautomatik.


Helautomatiken med vind- och. Med Somfys hemautomation kan du koppla upp ditt hem. Bara att välja och installera sina elektriska, utvändiga persienner. Hos PersiennTeamet hittar du ett stort utbud av persienner för hemmet eller företaget.


Persienne motor

Vi hjälper dig med installationen och erbjuder garanti. Persiennerna kan regleras antigen manuellt eller med motor. Testvinnaren som tillverkas i Malmö. Boka in ett kostnadsfritt besök. Antingen med en vridstång som fästes på fönstret och lina som snurras upp runt en knap, en snäckväxel och låshus.


Aluminiumpersienn med mm lamellbredd! Hard Heads gråa persienn är tillverkad av lackerat aluminium och har försetts med automatiskt trådlås samt justerstång. Bland våra persienner med olika typer av styrningar hittar man även ett brett spektrum av lösningar med inbyggda el- motorer. Vi erbjuder även persienner med 16.


Måttanpassade persienner med lång livslängd. Monteras mellan glas, på glasytan, fönsterbågen, karmen eller på väggen. Brett utbu hitta inspiration här! Med persienner kan du skärma av solstrålarna och sänka inomhustemperaturen med några grader. Allra bäst effekt uppnår du om du.


Styr persiennen med motor. En persienn är inte längre bara en persienn. Ett populärt alternativ till den traditionella. En förspänd persienn som regleras via ett handtag på underlisten.


Denna produkt är barnsäker utan några extra tillbehör. Handla online på JYSK och finn persienner för dina fönster. Vi har ett brett utbud av gardiner, persienner och tillbehör till låga priser. PersiennTeamet är det självklara valet om du behöver markiser, persienner eller solskydd i Stockholm.


Rådgivning, installation och garanti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.